• Pop corn
    8.7k
    Bolje onda procitaj, lijepo je jedno od tri nelegalnih članova Uprave (mislim da je Pandur al nisam siguran) rekao da nista od toga jer kao "nema interesa". A zapravo jer je zaustavljeno....

I da, novinari koji su s njima bili su njihovi novinari, jedan je cak prekinuo godisnji zbog toga da pokaze odasnost ovom sistemu. Nisu svi takvi, pa nemoj genelazirati
  • BluePhone67
    5.2k
    a6ld12ztq70ci3xl.jpg

Sn 03.06.2019
  • reziser
    7.6k
    sutra je dan D za povratak Zorana u dinamo?
    neće valjda usrat motku s time :rage:
  • 000
    949

Bez toga bi bili amnestirani?!
  • reziser
    7.6k

ne znam od kud si ovo izvukao
    govorim o trenutnoj atmosferi oko kluba koja se počela vraćati
    a s eventualnim povratom bi se vratilo na staro, ako ne i gore
  • 000
    949
    neće valjda usrat motku s time :rage:reziser

Iz ovoga Režek. Toliko je motki zasrano od strane vrhuške kluba, da jedna više manje na kraju i ne radi razliku. Problem nije samo Zoki. Problem su svi.
  • xavier
    12.1k
    Ako ćemo realno, povratak Zokija u praksi ništa neće promijeniti. Nema valjda niti jednog službenika iz Maksimirske 128 koji nam se zadnjih dana nije "pohvalio" kako se svaki dan čuje sa Zdravkom i kako klub apsolutno stoji iza njega. Rekao sam davnih dana da svi moraju otići i ničim me do sad nisu potaknuli da promijenim mišljenje, dapače.

Ovim samo pokazuju koliko im je stalo do navijača koje stalno zazivaju...
  • reziser
    7.6k

ne izvlači iz konteksta, hvala
    možda je u mojoj rečenici falilo samo slovo "i"
  • Mali dioničar
    17.8k

Mislim da će se promijeniti. Da se Bjelici povraća.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Zato su Bjelici dali “novi” ugovor. Cijelo vrijeme mi je to bio čudan potez.
  • Mali dioničar
    17.8k
    A spominjanje trolista Jovičević, Bjelica, Mamić kao vodećih stručnjaka koji kreiraju sportsku politiku je žalostan. Koje su reference Jovičevića? Za seniorski nogomet uopće, a kamo li za seniorski nogomet u Dinamu. Od kuda uopće ideja da u jednom klubu koji bi trebao biti vrhunski, trener juniora koji nema nikakvog relevantnog seniorskog iskustva ima ikakve veće ovlasti od treniranja svoje ekipa koja i tako nastupa u tri natjecanja?! I spominjanja njega u kontekstu trusta mozgova sa trenerom koji je napravio najbolji Dinamov europski rezultat u zadnje vrijeme?
  • marcio amoroso
    43.6k
    Bjelica voli biti glavni i to se vidjelo u svakoj njegovoj izjavi. Kad je produžio ugovor rekao je da mu je drago da će biti menadžer engleskog tipa i da voli imati što više odgovornosti. Siguran sam da nije nimalo oduševljen povratkom lepog zokija.
  • xavier
    12.1k
    Mislim da će se promijeniti. Da se Bjelici povraća.Mali dioničar

Bjelica si je zapravo jako dobar s Mamićima. Najbolje je od svega što je godinama bila priča kako "neće on nikad u Dinamo dok je Zdravko tamo", a onda onda sam kaže u intervjuu da se redovito čuje s njim.

E sad, jedno je biti dobar s nekim, a sasvim drugo boriti se za prevlast s njim. Bjelica je ove sezone imao apsolutnu moć odlučivanja oko nogometnih stvari u klubu. Sam je doveo neke igrače i uvijek je njegova bila "zadnja". Ako (kad) se Zoki vrati, onda će i preuzeti "vlast", a nisam siguran koliko Bjelica to može tolerirati.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Pa da, sad su ga praktički sjebali s novim ugovorom, inače bi se samo pokupio. Što bi bilo jedino logično ako se Mamić vrati.
  • xavier
    12.1k
    Od kuda uopće ideja da u jednom klubu koji bi trebao biti vrhunski trener juniora koji nema nikakvog relevantnog seniorskog iskustva ima ikakve veće ovlasti od treniranja svoje ekipa koja i tako nastupa u tri natjecanja?!Mali dioničar

Otkad je Zdravko u klubu, uvijek je isplativije bilo biti lojalan nego stručan :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.