• Mali dioničar
    16k

Mislim da će se promijeniti. Da se Bjelici povraća.
  • Mali dioničar
    16k
    Zato su Bjelici dali “novi” ugovor. Cijelo vrijeme mi je to bio čudan potez.
  • Mali dioničar
    16k
    A spominjanje trolista Jovičević, Bjelica, Mamić kao vodećih stručnjaka koji kreiraju sportsku politiku je žalostan. Koje su reference Jovičevića? Za seniorski nogomet uopće, a kamo li za seniorski nogomet u Dinamu. Od kuda uopće ideja da u jednom klubu koji bi trebao biti vrhunski, trener juniora koji nema nikakvog relevantnog seniorskog iskustva ima ikakve veće ovlasti od treniranja svoje ekipa koja i tako nastupa u tri natjecanja?! I spominjanja njega u kontekstu trusta mozgova sa trenerom koji je napravio najbolji Dinamov europski rezultat u zadnje vrijeme?
  • marcio amoroso
    37.3k
    Bjelica voli biti glavni i to se vidjelo u svakoj njegovoj izjavi. Kad je produžio ugovor rekao je da mu je drago da će biti menadžer engleskog tipa i da voli imati što više odgovornosti. Siguran sam da nije nimalo oduševljen povratkom lepog zokija.
  • xavier
    12.1k
    Mislim da će se promijeniti. Da se Bjelici povraća.Mali dioničar

Bjelica si je zapravo jako dobar s Mamićima. Najbolje je od svega što je godinama bila priča kako "neće on nikad u Dinamo dok je Zdravko tamo", a onda onda sam kaže u intervjuu da se redovito čuje s njim.

E sad, jedno je biti dobar s nekim, a sasvim drugo boriti se za prevlast s njim. Bjelica je ove sezone imao apsolutnu moć odlučivanja oko nogometnih stvari u klubu. Sam je doveo neke igrače i uvijek je njegova bila "zadnja". Ako (kad) se Zoki vrati, onda će i preuzeti "vlast", a nisam siguran koliko Bjelica to može tolerirati.
  • Mali dioničar
    16k
    Pa da, sad su ga praktički sjebali s novim ugovorom, inače bi se samo pokupio. Što bi bilo jedino logično ako se Mamić vrati.
  • xavier
    12.1k
    Od kuda uopće ideja da u jednom klubu koji bi trebao biti vrhunski trener juniora koji nema nikakvog relevantnog seniorskog iskustva ima ikakve veće ovlasti od treniranja svoje ekipa koja i tako nastupa u tri natjecanja?!Mali dioničar

Otkad je Zdravko u klubu, uvijek je isplativije bilo biti lojalan nego stručan :blush:
  • Mali dioničar
    16k
    E sad, jedno je biti dobar s nekim, a sasvim drugo boriti se za prevlast s njimxavier

Točno to. Pa i kumstva su na kušnji kad se promijene odnosi. Mamići tu imaju iskustva i sa Ćirom i friška s Kovačima.
  • marcio amoroso
    37.3k
    Ja se nebi iznenadio da se Bjelica pokupi. Vidiš da nema ni izlaznih ni ulaznih transfera. Nešto se kuha definitivno.
  • vjeko1701
    9k
    Već je došao Pinto
  • marcio amoroso
    37.3k

I nitko više. I čak mislim da i Pinto nije želja Bjelice nego braće.
  • Infinity
    16.6k
    Prijelazni rok jos nije ni poceo. Previse je rano za neke ozbiljne price. Klubovi obicno zele dovesti igrace cim prije, ali kad se radi o prodaji onda se to pokusava sto vise razvuci kako bi se postigla bolja cijena. Ne ocekujem da Dinamo napusti ijedan bitniji igrac prije pocetka osmog mjeseca.
  • vjeko1701
    9k
    A definitivno upgrade na RB poziciji i igrač po njegovom ukusu. A možemo es nadati da su ovo samo clickbait naslovi i nipta drugo
  • Mali Zeus
    14.1k
    Sramota da se zoki vraća. To je samo poruka možemo što želimo i hebe nas se. Nadam se da nemaju neku dojavu da presude padaju i da je to samo posljednji pjev i možda pokušaj da još kakvu lovu izvuku dok mogu.
    Uglavnom pljuska svima nama, postojao je neki tračak nade, ako ništa bar je na terenu bilo sve super i mogao si na trenutak zaboraviti sva sranja u klubu i oko njega. Iako realno, cijela je ekipa osim braće Dalton ostala u klubu i ništa se zapravo nije promijenilo.
    Ovim potezom samo pokazuju da ih boli k. za navijače i kako će sve to djelovati u javnosti.

Možda je Bjelica dobar s Mamićima al ovako neće biti siguran jer je to obični power play. Ako sl. sezone bude kakva kriza rezultata počet će se u vrlo malo vremena po snu i večernjem puštati probni baloni u smislu Bjelici se stolica trese itd. Priprema terena za otkaz.

Sad će morati surađivati oko dovođenja igrača i Zoki će mu se sigurno miješati u posao, nametati igrače i sjediti s njim na klupi. Situacija će biti sve samo ne ugodna za njega.

Uglavnom gadljivo i odvratno.
    Ne zanima me ni najmanje prijelazni rok kad se taj smrad vraća u klub.
  • Kwedi
    3.9k
    Kao Bjelica je dosad isključivo samostalno odlučivao o dovođenju igrača?

Primjer Atiemwena, čak je i u novinama jasno zakmečao kako mu ne treba.

A i kupovina Andrića smrdi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.