• Mali dioničar
    17.8k
    E sad, jedno je biti dobar s nekim, a sasvim drugo boriti se za prevlast s njimxavier

Točno to. Pa i kumstva su na kušnji kad se promijene odnosi. Mamići tu imaju iskustva i sa Ćirom i friška s Kovačima.
  • marcio amoroso
    43.6k
    Ja se nebi iznenadio da se Bjelica pokupi. Vidiš da nema ni izlaznih ni ulaznih transfera. Nešto se kuha definitivno.
  • vjeko1701
    16.7k
    Već je došao Pinto
  • marcio amoroso
    43.6k

I nitko više. I čak mislim da i Pinto nije želja Bjelice nego braće.
  • Infinity
    19.1k
    Prijelazni rok jos nije ni poceo. Previse je rano za neke ozbiljne price. Klubovi obicno zele dovesti igrace cim prije, ali kad se radi o prodaji onda se to pokusava sto vise razvuci kako bi se postigla bolja cijena. Ne ocekujem da Dinamo napusti ijedan bitniji igrac prije pocetka osmog mjeseca.
  • vjeko1701
    16.7k
    A definitivno upgrade na RB poziciji i igrač po njegovom ukusu. A možemo es nadati da su ovo samo clickbait naslovi i nipta drugo
  • Mali Zeus
    18.8k
    Sramota da se zoki vraća. To je samo poruka možemo što želimo i hebe nas se. Nadam se da nemaju neku dojavu da presude padaju i da je to samo posljednji pjev i možda pokušaj da još kakvu lovu izvuku dok mogu.
    Uglavnom pljuska svima nama, postojao je neki tračak nade, ako ništa bar je na terenu bilo sve super i mogao si na trenutak zaboraviti sva sranja u klubu i oko njega. Iako realno, cijela je ekipa osim braće Dalton ostala u klubu i ništa se zapravo nije promijenilo.
    Ovim potezom samo pokazuju da ih boli k. za navijače i kako će sve to djelovati u javnosti.

Možda je Bjelica dobar s Mamićima al ovako neće biti siguran jer je to obični power play. Ako sl. sezone bude kakva kriza rezultata počet će se u vrlo malo vremena po snu i večernjem puštati probni baloni u smislu Bjelici se stolica trese itd. Priprema terena za otkaz.

Sad će morati surađivati oko dovođenja igrača i Zoki će mu se sigurno miješati u posao, nametati igrače i sjediti s njim na klupi. Situacija će biti sve samo ne ugodna za njega.

Uglavnom gadljivo i odvratno.
    Ne zanima me ni najmanje prijelazni rok kad se taj smrad vraća u klub.
  • Kwedi
    3.9k
    Kao Bjelica je dosad isključivo samostalno odlučivao o dovođenju igrača?

Primjer Atiemwena, čak je i u novinama jasno zakmečao kako mu ne treba.

A i kupovina Andrića smrdi.
  • Papastrumf
    17.7k
    Treba ugasit svjetlo i reci laku noc. Do nekih sretnijih vremena.
  • reziser
    7.6k

odavno nama ugašeno svijetlo
    pojavilo se sunce ove godine
    ali bojim se mračuge uskoro :fear:
  • Mr Blue
    4k
    Ako službeno potvrde povratak Zorana Srbina u klub, ne interesira me ni tko dolazi ni tko odlazi, ni kako ćemo igrat ni hoćemo li pobijedit. Mrzim te lopovske četnike.
  • SAS1987
    17.9k
    Jebote, umjesto mobilizacije zbog povratka cetnika počelo kolektivno plakanje. Ova sezona je bila fenomenalna i to treba iskoristiti za sto veci pritisak na upravu, bandica pa i Plenkovica.
  • Infinity
    19.1k
    Zoki ce vjerojatno biti tu da se obave transferi, da se slozi nova ekipa i ode nazad u Emirate. Nista drugacije u odnosu na ovu sezonu kada je sam Bjelica rekao kako mu je Zoki pomogao pri slaganju ekipe. Cisto sumnjam da ce postati sportski direktor, mislim da je to naklapanje zbog nedostatka vijesti o Dinamu, jer nemaju nista socno o niti jednom igracu. Igraci koji dolaze ne mogu obezbjediti dovoljno klikova koliko ih obezbjede igraci koji odlaze i spomen brace Mamic.
  • BluePhone67
    5.2k
    sutra je dan D za povratak Zorana u dinamo?reziser

Odakle ova informacija, u koliko sati ?
  • reziser
    7.6k

tak negdje pročitao prošli tjedan
    možda je netočna info, ne znam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.