• db-izbjeglica
    15.8k
    Jel smijem napisati da nam kod 0-0 nije sviran očiti penal?Carrasco

Nakon današnje predstave, stvarno se nema smisla žaliti na suđenje.
  • serbus
    4.3k

Baš, mi u hnl ne možemo dat gol kakvi suci
  • Praskaton
    2.4k
    Ma da nasima nije dovoljan remi sa lokosima da se razbude pa ni poraz u Osijeku nije dovoljan da se razbude,valjda ce bit u Splitu budni...

Koga bi uopce ova nesposobna uprava mogla dovest kao zamjenu.Pa i kad je otisao Krznar umjesto da se nade netko uleti ovaj klaun.Strasno.
    Vratit ce se Ivanusec i kapetan ubrzo valjda pa ce i rezultat krenut al ovaj covjek na klupi ce nas kostat titule
  • Captain America
    17.9k
    Imaš moju objavu od četvrtka da se čeka nedjelja. On nije trener za Dinamo. Mi smo sad u poziciji ko Real pod Benitezom 2015. Dovedu ti lika koji nešto zna o taktici, a čaša vode ima više karizme od njega. Dođe Zidane i okrene ti iduće 3 sezone. Neće maltretirat igrače suludim taktičkim zamislima, al za takvu veličinu ćeš ginut. Pogledaj kako igrači Osijeka ginu za Nenada, a mogu mislit što naši misle o Kopiću. Ako je vjerovati Danielu Pranjiću, nama bi u ovom stanju Bilić sjeo ko budali šamar. Ne smara s taktikom, al te galvanizira da jedva čekaš utakmicu.
  • De Oliveira
    1.2k
    Samo cu napisati do kada Franjic i Petkovic? Do kada?
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Ok, opet ponavljam pitanje... Što konkretno loše je danas odigrao franjić? Razloge današnjeg poraza nikako ne treba tražiti u zadnjoj liniji... Dečki su u zadnje 3 utakmice primili 1 gol... Što više očekivati od njih?
  • Nino Bule
    14.1k
    Meni franjic od dolaska kopica i stavljanja na ovu poziciju ljevog stopera pruza najbolje partije
  • serbus
    4.3k
    Igraš napadača u najboljem klubu lige sa najboljim suigračima a zabijaš duplo manje od Dabre i jedan manje od Kulenovića to je već zabrinjavajuće ma koliko mi Petković bio drag.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Kada jedan polu-trener vidi da dosta trenera prelazi na igru sa 3 iza pa zeli i on a pojma nema ni kako to igrati,ni koje automatizme uigrate nego samo igra zato sto je to moderno onda dobijemo ovo sta imamo sa Dinamom. Gusenje igre,bez ideje,bez fine igre nego samo cista inspiracija pojedinca. Kopicu molim te nemoj se takticki nadmudrivati nego igraj najjednostavnije pa sta nam Bog da,nadajmo se najboljem
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Mislim da je došlo vrijeme posjesti petkovića na klupu i nek priliku traži kroz treninge, 15-20 minuta kao zamjena, prijateljske i slično...
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Tribine, ne klupa. Neka zasluži klupu prvo, treba prvo pokazat volju za igru i borbu za klub, tek onda bi mi bio na klupi. Po meni je ispuco već SVE kredite što je ikad imao kod mene...
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Ne, ovo što on igra u zadnje vrijeme je ispod svake razine. Mislim da bi neki junior ili napadač druge momčadi pružio više. Problem je visoki ugovor i to što svi znamo što on zapravo može...

Ne znam koliko smisla ima dići ruke i sterati ga na tribine...
  • Slavonac86
    406
    treba mu oduzet jednu plaću, pa nek onda razmišlja s kakvom voljom će igrati za ovaj klub
  • Captain America
    17.9k
    Nemoj tako. Pa Kopić mu je obećo da će bit prvi napadač na pripremama.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    treba mu oduzet jednu plaću, pa nek onda razmišlja s kakvom voljom će igrati za ovaj klubSlavonac86

Jbg nije to baš tako lako, ne možeš nekom oduzeti plaću garantiranu ugovorom zato što loše igra, vjerojatno postoje nekakve klauzule o profesionalnom ponašanju. Međutim, ako on uredno trenira, ne kasni na treninge, discipliniran je... Mislim da mu se nema na temelju čega uzeti plaća.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.