• Nino Bule
    14.1k
    Kaze da je orsa osjetio slabost i zato ga je mjenjao, bas me zanima dal su se zato zajebali s 3 prekida za zamjene i nisu razmisljali da odma ubace spikica umjesto ristovskog ili emrelija umjesto petka.
  • Captain America
    17.9k
    Evo dečki, sad sam opušten. K(l)opp kaže da ćemo bit prvi jer je to cilj. Sve je okej.
  • serbus
    4.3k
    Oršić da umire kod Bjelice bi umro na terenu loveći loptu ovdje je skužio da ga jebe neki Kopić i izašao van.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Evo dečki, sad sam opušten. K(l)opp kaže da ćemo bit prvi jer je to cilj. Sve je okej.Captain America

Vrlo optimistično s obzirom da 2 utakmice u nizu dinamo u HNL-u ne može stvoriti ozbiljnu šansu, a kamoli zabiti gol.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Kaze da je orsa osjetio slabost i zato ga je mjenjaoNino Bule

Jel ga pitao novinar zašto je ostavio 2 izmjene neiskorištene?
  • Nousername
    705
    Stefulja stavljat na boka dok je 0-0 je znak da zatvaras tekmu.Meni on nije igrac za Dinamo osim kad treba zatvoriti tu stranu.Gojak i Misic nisu smjeli biti u igri zadnjih 15 minuta jer su bili potroseni i nisu u stanju donjeti nista.

Oce li se mediji dici na noge radi onong cistog penala
    E da i jel nam Petko opet kriv za poraz?
  • Nino Bule
    14.1k

Koliko sam ja slusao nije
  • Stjepan
    479
    Što više gledam snimku čini mi se da je bio penal za Dinamo sjetite se kako su Osiječani kmečali protiv Rijeke da im nije sviran penal kad su tražili igranje rukom gdje baš i nije bilo toliko jasno je li ruka ili rame a ovo je danas očigledno igranje rukom od igrača Osijeka.Zamislite da je ovo bilo na suprotnoj strani da je ovako Dinamov igrač igrao rukom pa on bi vikali da je to pljačka stoljeća a kamoli protiv Hajduk da slučajno ovako igrač Dinama igra rukom kao što je to uradio danas igrač Osijeka oni bi kmečali o tome 10godina.
  • serbus
    4.3k
    Tko misli da bi Oršić izašao van iz igre zbog slabosti da je Bjelica trener?

Da se krivo ne shvati ne zamjeram orši ništa.
  • Nino Bule
    14.1k
    Dobro uozbilji se, nije orsic petkovic da protestira, igra ko konj, izmoren je i osjetio je slabost. Najbolje da umre na terenu.
  • Carrasco
    4.2k
    Jel smijem napisati da nam kod 0-0 nije sviran očiti penal?
  • BigZ
    525
    Hladan tus je uvijek bolji prije tekme, a ne poslije. Sve je do trenera. Iskreno, radije bih u provod subotom navecer s Bjelicom, nego s Kopicem ili Krznarom. Izades van s KK ekipom, zbigecan, u treningu, vulo u padze... cijelu vecer provedes za visokom stolom, glumis frajera siris vibru, cekas da ti pride neka piconja... Okrenes se lijevo, vidis Bjelicu u separeu, ziva muzika oko njih, gabor Skoric zvali trebicu, gabor Laszlo vuce lajnu sa pakašua. Okrenes se natrag, Kopic gleda na sat i zijeva, Krznar skrola po fejsu i hoce u Mcdonalds. Padne ti volja za nogometom, fukanjem, zivotom. Sve je do trenera
  • Captain America
    17.9k
    S ovakvom igrom se žalit na suđenje nema smisla. IMO nije povećao volumen tijela i takve penale nikom ne treba sudit.
  • GZomanid
    688
    Dobro pa vi niste normalni, rugate se euforiji, u četvrtak slavite vrhunskog trenera, zalaganje i pobjedu, a u nedjelju bi mijenjali trenera i to par kola prije kraja prvenstva..
    Kaj bi mogao uigrati novi trener da danas dođe? Kako je tako jadan trener uspio motivirati igrače da grizu i stjeraju Sevillu u šesnajsterac i otezanje vremena?
    Dajte prespavajte prije takvih izljeva emocija. Rađe bi izgubio prvenstvo nego sad promjenio trenera koji će se ispostaviti kao promašaj taman na prvom kolu jeseni.
  • cron1ck
    1.7k
    Šteta za utakmicu, ovo je bas bila prilika da pokažemo tko je gazda u HNL-u, ali opet pristup los i rezultat je pokazatelj toga. Ne vrijedi sad pljuvati po svima vruce glave, odmoriti se, posložiti se u glavi i idemo jako. Ništa ovo još nije gotovo, možda im je i trebalo ovako nešto da se razbude jer očito Lokomotiva nije bila dovoljna lekcija. Idemo Dinamo :heart: :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.