• Nino Bule
    14.1k

Je meszaros ima nevjerovatan utjecaj na hrvatsko sudstvo i rjesit ce mamicu slobodu, vrhunska teorija.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Najbolje od svega, ja sam poprilično uvjeren da kopić nije svjesno napravio zajeb sa izmjenama...
  • Nino Bule
    14.1k
    Osijek ima jos jednom nas, jednom s rijekom i jednom s tovarima igraju. Mi 3 puta s tovarima jednom s osijekom i jednom s rijekom. Gadno gadno
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Je meszaros ima nevjerovatan utjecaj na hrvatsko sudstvo i rjesit ce mamicu slobodu, vrhunska teorija.Nino Bule

Čovjek se sprda...
  • jp23
    2.7k
    Zašto zaboravljaš reakciju Franjića kojem bježi igrač koji je bio na faking podu pored njega i stigao se ustat i doć do lopte prije Franjića? Ali idemo odma po Šutalu koji fula izbijanje i KTCu.

Zašto staješ u obranu trenera kad i slijepci vide da nam je ekipa umorna, a on ne radi ispravne izmjene? Napravi 3 izmjene u 3 navrata dok nam dio igrača se i dalje vidljivo muči?? Dvije izmjene, kome to još treba.

Da ne spomenemo nelogične poteze, uvodi Andrića umjesto Bočkaja i gura Oršića na wingbacka što ne funkcionira i više puta mi laici vidimo da to ne ide. Petković koji očito nije u formi, igra cijelu utakmicu, a Špikić, Emreli ostaju na klupi i ništa.
  • serbus
    4.3k
    Kak me i ova fuksa u studiju isto živcira, pa pokaži te sisice do kraja onda svako kolo ih baca na male ekrane
  • Nino Bule
    14.1k

A ne znam, tekstom je tesko razaznat sarkazam pogotovo kad zapocnes recenicu sa "sad mi vise ne zvuci ludo teorija koju sam cuo"
  • Praskaton
    2.4k
    ne shvatio sam mrtvo ozbiljno tu teoriju jer je predobra
  • Navijač Dinama
    8.5k
    reći ću samo da Kopić teletabis nije dorastao klupe Dinama, kao i da Dinamo ne treba biti klub trenerima za učit se. Toliko.
  • Benito
    949
    Vruce sam glave i ne želim pretjerivat ali kako je franjić zapravo loš
  • Praskaton
    2.4k
    Cak je po meni nebitno i da nismo napravili ovaj kiks za gol.Cinjenica je da svaka ekipa koja izade sa gardom i trkacki nam moze parirat vrlo vjerovatno nece dozivit poraz...
    Bas me zanima izjava kralja,kakvo ce opravdanje nac..U njegovoj glavi je on velik zbog pobjede protiv spanjolaca i to mu je kredit do kraja sezone
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Vruce sam glave i ne želim pretjerivat ali kako je franjić zapravo lošBenito

Zašto je loš?
    Odigrao je sasvim korektnu utakmicu...zamisli, pobjegao mu je jednom igrač, na postavljenu obranu... Nezamislivo...
  • Nino Bule
    14.1k
    Treba se molit da se ademi i ivanusec oporave do tovara, jako puno nam znace u stvaranju sansi kad je petko ovako indisponiran
  • Blue98
    734
    Ne znam zasto se petku toliko tolerira losa igra i nezainteresiranost, posto je "sveta krava"
  • serbus
    4.3k
    Dajte nam elvisa scoriju sve zna

Kopić bili smo dobri u centrali, kako ga je orša minirao skužio da ga lik jebe na beku i veli mu da se ne osjeća dobro nakon 10min...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.