• Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    druge kvalifikacije ionako ne trebaju...Dragon1Warrior123

Sve pada u vodu ako nisi produžena ruka jednom liku.
  • Captain America
    17.9k
    A ko je gurnuo igrače ako nemaju snage? Pa to moraš bit malouman ako vidiš da ti igrači nisu spremni, a ti ih forsiraš kraj Špikića, Bulata, Emrelija... A o kukavičkom pristupu, trošenju zamjena neću trošit riječi jer je ostala ekipa sve rekla.
  • Slavonac86
    406
    Al najbolje mi od svega to dok on ne da sam ostavku nece ju ni dobit, jer uprava sigurno ne razmislja o promjeni trenera...
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Jbg nismo imali snage za nešto više i to je to.... Jbt samo sereteOlmic

Znači, kažeš da momčadi fali snage, a trener ostavi dvije izmjene neiskorištene! I mir-mir, nitko nije kriv! Daj nemoj me... :lol:
  • vjeko1701
    8.9k
    Vrijeme je za Petkovića ili Kovača.
  • serbus
    4.3k

Jel dinamo igra da Osijek, Lokomotiva, ne stvaraju šanse a nama ako što uđe ili nam treba gard koji smo imali da čim čuju da igraju sa d gube 2 0..
  • og1986
    2.9k
    Imamo roster od 20 igrača i oni nemaju snage ?
  • bbb medimurje
    3.3k
    Andric je u 20 minuta pokazal vise nego petkovic protiv obje utakmice s sevillom, lokosima i osijekom skupa
  • Nino Bule
    14.1k
    Daj prestanite zazivat petkovica i kovaca, s koje ste vi planete ? Ceka vas kopic do tovara, to cemo izgubit jer smo u svakom derbiju s kopicem bezmudi i onda dolazi jakir.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Kamem, u ovoj utakmivi dinamo je točno zaslužio ovakav poraz, gol nakon odbijanca od guzice.
  • Benito
    949
    Kak je krenulo Emreli neće igrat do ljeta više...on očito samo europske tekme igra, ali da Špikiću ne daš šansu nakon seville ..kaj reć uopće
  • bbb medimurje
    3.3k
    I stefulj nije niti za Dinamo 2
  • xyz
    840
    Prvenstvo je izgubljeno ako Kopić ne bude bivši večeras, a i ovako više nismo prvi favoriti...
    Istra pobjeda nakon vjerojatnog prekršaja s tim da se branilo zadnjih deset minuta s igračem više, Gorica čista sreća za gol u 89. min, Lokomotiva - remi bez prilike, danas poraz bez poluprilike. Pa dokle više?
  • Praskaton
    2.4k
    Sad mi vise ne zvuci ludo teorija koju sam cuo da se mamic nagodio pustit titulu u zamjenu za oslobadajucu presudu:rofl:
    Ovo je smijesno,nije problem poraza nego sto covjek radi uzasne poteze na utakmici.Tek nakon poraza od tovara ide,tad ce bit kasno
  • miro
    4.7k
    Ja mislim da se Bjelica sam čudi kako nas je lako dobio. Mislim gol je glup, iz flipera, ali mi nismo složili jednu šansu iz igre, brine me ovo i moglo bi to sve ić do zadnjeg kola
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.