• xavier
    12.1k
    Ma dobro, ovo, kao i većina drugih stvari, nije ni originalno nego je samo recikliranje fora za Liverpool kad su bili prvi i imaju priliku uzeti naslov nakon 30 godina...i onda se dogodi korona, sve stane i prekine se prvenstveno.
  • superhik
    12k
    Jednom smo imali neku kampanju za pomoć mladima i jedna kolegica je gostovala na TV-u. Čak nije bio neki udarni termin.
    Obukla je majicu kampanje i zabranili su joj da je nosi pred kamerama zato što je politika da se ne smiju slati poruke bilo kakve u javnom prostoru.
    A jučer se desi ovo.

nt.png
  • marcio amoroso
    42.2k

Jel moguće da novinar izvještava u majici Hajduka? Ja mislim da toga nema u najvećoj vukojebini na svijetu. Strašno.
  • superhik
    12k
    Ovo je odvratno. Ajde da je imao neku Hrvatsku majicu pa kao podrška, ali ovakvu situaciju koristiti za širenje kampanje jednog kluba je bolesno
  • Keyser Soze
    13.8k
    Najgora stvar je da se od ovog radi neki "wow" članak i tekst... Pazi, on je oduševio Dalmatince jer promovira njihov klub u jeku ruskih napada na Ukrajinu, pre bolesno, slično kao i onaj tekst objavljen na prošloj stranici kak bi Putin trebao stopirat rat dok tovari ne osvoje titulu.
    Ponavljam, oni to zovu dišpet, a mi maloumnost.
  • og1986
    2.9k
    Ovo je jednostavno rečeno retardirano. Jebeni idioti. Fuj. Nit je riba meso...
  • bbb medimurje
    4k
    decki kaj se cudite, u pitanju je nova tv
    za njih nebi bilo cudno da sportska vijesti vode u dresu tovara
  • Ali
    2.7k

Bas tak, od NoveTv nista cudno. Jucer na dan kada jedini klub iz RH ima nastup u EL, oni u dnevniku imaju dambrauskasa i njegove konferencije i snimke sa treninga hajduka?
  • masacusec
    5.5k
    Ljudi, uistinu ne znam kak vam se uopće da obraćati pozornost na tog novinarčića koji promovira sebe i svoj kretenski klub na ovaj način, a u pozadini možebitno gori civilna zgrada....?
    Jasno mi je da je ova tema tvorena za tipkanje o idiotima, ali kaj je previše, previše je...
    Ignorirajte!!!
  • Mali dioničar
    17.5k
    Gospodin Olivari, financijski stručnjak.

9942fcgwm84iod5p.jpeg
  • Bosna86
    12.1k
    Izbrisan post… Ne stavljajte njihove slike na ovaj forum
  • Keyser Soze
    13.8k
    c02o88ojg9kpjhdp.jpeg

Zar je netko mislio da neće naći nešto? :lol:
  • serbus
    5k

Neka i stavi faule Mađara zato ga je i dambas izvadio na ht bilo je jasno ne da visi crveni nego je trebao bit...
  • NB86
    16.8k
    Nisu im dopustili, na pravednickoj tablici pisem 1 bod hajduku, sad preuzimaju prvo mjesto
  • og1986
    2.9k
    Naravno kada nema očitih grešaka onda je sudac svojim kriterijima namjerno preusmjerio tok utakmice.

To kaj dva stopera hajduka ne znaju izbiti loptu nema veze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.