• miro
    4.7k
    Sve je to isti k....da su Ameri napali, onda bi se po HTV-u malo pričalo kako je Zelinski nacist i luđak, EU bi se zgražala zbog zločinima nad nedužnim civilima itd....Ne treba imati zablude o siledžijama, iste su to pizde
  • og1986
    2.9k
    Tako je ljudi samo gledajte RT (Russia today) :strong: svi su oni jednaki kaj ne ?

Za vas je Katarina Peović sa svojom suzdržanosti danas heroj i borkinja za istinu ?
  • NitkoBitan
    19.1k
    Danas sam na RTLu vidio prilog o ratu, neka curica place i novinari kazu nesto u smislu zar je djetinjstvo te curice moralo biti unisteno... Pa koliko su danas Amerikanci ubili djece i civila u Somaliji, Siriji, Jemenu i gdje vec ne, vise nego Rusi sigurno.
  • og1986
    2.9k

Tako je, ako Amer ubije Iračana onda Rus može ukrajinku. Pošteno
  • miro
    4.7k
    Nama naravno nisu, jer mi moramo bit na istoj liniji. Zato mi (NATO) interveniramo samo zbog "prave stvari". Recimo ono kad je Irak nagomilao ogromne zalihe oružja za masovno uništenje. Sva sreća da smo ih sjebali, jer sad je tamo raj na zemlji, skoro kao u Siriji. Ali ono što je meni bitno je da se to nije radilo zbog ekonomskih razloga, nego zbog slobodoljublja i demokracije
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ne opravdam Ruse, ali nemres nazvat Putina Hitlerom a Obami dat nobelovu nagradu za mir.
  • og1986
    2.9k
    . o čemu ti ? Sam ja dao Nobela njemu ? Ok, ako ćemo tako.

Poslat ćemo poruku Rusiji, gle mi smo ubili toliko i toliko ljudi. Vi možete ubijati po Ukrajini Moldaviji Gruziji, Kavkazu, dat ćemo vam još Baltik i možda crnu goru i Bosnu.

Hoćemo nakon toga moći reći da je Hitler?
  • miro
    4.7k
    Katarina Pejović je samo još jednom potvrdila da nije normalna. Nisi skužio, Rusi (odnosno Putin) su apsolutno zločinci u ovoj situaciji, ali pokušaj onda realno sagledat i drugu stranu
  • og1986
    2.9k

Pa sagledavam, zato pitam koliko im žrtvama možemo dopustiti ? Prije nego mogu prestati "realno sagledavati"?
  • serbus
    4.3k

Nije baš da je bez povoda, ako Rusi čekaju dva mjeseca da Ukrajina odgovori hoće biti neutralna ili forsirati nato na granici Rusije nije baš bez povoda. Postoje neka nepisana pravila u svemu a ovo je baš bilo tjeranje Rusije u kut da mora pokazati muda ili se povući pred amerima a to neće nikad .. Odlučili su ući u rat ali nije da je sva krivica ruska i "zapadu su ruke krvave" ali kao u svakom ratu najebat će sirotinja a političari će za dan, dva, tjedan, mjesec stisnuti ruke popiti čašu šampanjca i nazdraviti miru..a tugu ostaviti ukrajinskim i ruskim majkama.
  • og1986
    2.9k
    svakoj zemlji je isti modus operandi.. Vijetnam, Koreja, Libija, Irak, Iran nastavi niz samJurki

Evo nastaviti ću. Jugoslavija.

Zapadu je smetala snažna i napredna država. Pa su postavili marionetsku vladu u hrv koji su po nalozima zapada razjebali jugu. Oni kao htjeli neku slobodu.
    Pa je pucao brat na brata i svi ti zločini su namješteni. A Srbi samo išli braniti svoje građane.

Isti modus operandi.

Edit: da znate ovako gleda "intelektualac" Noah Chomsky. Teorije zavjere svugdje.
  • og1986
    2.9k

Rusija je zaprijetila Švedskoj i Finskoj političkim i vojnim odgovorom ako misli se pridružiti NATO-u. Koliko po tebi imaju vremena na odgovor ?
  • miro
    4.7k
    situacija je takva da je Nato glumio Ukrajincima da će im pomoć, a Putin je skužio blef i otišao all-in. Sad taj isti Nato šuti ko čkapi, dok se Rusi iživljavaju nad Ukrajincima. Mislim pazi, ta ekipa se ne usudi ni sankcije uvest kako se spada, umjesto da ih paraliziraju, oni taktiziraju. A zakaj? Zato kaj samo gledaju svoju korist. To je ono što sam htio reć, kakva ideologija good guys bad guys...Kako bi reko Churchill - "ne postoje naši stalni saveznici ili neprijatelji, stalni su samo naši interesi". Btw taj Churchill je takve zločine u Irskoj radio i gušio republikance, slobodno si proguglaj, ali dobro, to je neka druga tema..
  • og1986
    2.9k

S ovim se slažem. No kakve veze ima "realno" sagledavanje stvari Iraka i ovog sada, ako i sam quotaš Churchilla ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.