• vjeko1701
    9.4k
    A teško je pružati značajniji otpor kada protivnik baca na tebe projektile sa 50 kilometara udaljenosti.
  • Infinity
    16.6k
    A dobro, ima smisla. Ja kad zamislim rat vidim blisku borbu.

Jednostavno mi je zao sto toliki narod ispasta.
  • superhik
    11.3k
    Vjerojatno nisu imali ni love za naoružanje kroz godine, nemaju dovoljnu pripremljenost vojske za ovakav udar, Rusi su napravili blitzkrieg...
  • marcio amoroso
    37.5k
    Čovjek vidi kako je ovo sve prolazno. Ljudi su do jučer normalno živjeli, a danas su u izbjeglištvu, spavaju po metro stanicama ili su zarobljeni. Ovo je stvarno užas i dokaz da si sam kad te netko napadne.
  • serbus
    4.3k

Imaš mjesecima ruse na granici, a mobilizaciju radiš kad su na 30km od Kieva. Očekivali da će zapad vodit rat za njih ali kao i mi 90te dobili kurac od zapada. Uglavnom po meni nisu trebali forsirati da bi u nato na granici Rusije.
  • Jurki
    12.6k
    Zapad se opet pokazal ko prevrtljiva kurva koji gleda samo svoje interese. Isto kak i kod nas prije 30 godina. Jadni narod i sirotinja koji ginu. Valjda ce sad svima biti jasno kam smo se gurali tolike godine i da je eliti bitna samo njihova guzica.
  • Tom Hanks
    3.2k
    Ne pružaju otpor?Šta je onda uništena ruska kolona u Khersonu?Ili vraćanje aerodroma,raketni napad na ruski vojni aerodrom u Rostovu itd?
  • miro
    4.7k
    Problem je što Ukrajinci imaju posla s pravom vosjkom, organiziranom i opremljenom, a nas su ipak napadale pijane horde uz snažnu ali nesposobnu JNA. Žao mi ih je, jer se zamisliš u njihovoj situaciji i vidiš da bi i mi bili bespomoćni. Uđu ti u glavni grad nakon jednog dana borbe, grozno
  • superhik
    11.3k
    Nemojte tako, pa EU i Zapad su pomogli tako što su maknuli ruske jogurte s polica. Idioti. Gledali su četničko orgijanje po Hrvatskoj, gledali su Vukovar, Škabrnju, Srebrenicu... Dobro im ide samo gledanje.
  • Jurki
    12.6k
    Uđu ti u glavni grad nakon jednog dana borbe, groznomiro

Da jeste grozno ali ako to znaci brz kraj rata. Bolje i to nego da civili ginu jos x godina. Rat je u svakom slucaju katastrofa. Vjerojatno je Ukrajina gotova..ah ode ovaj svijet skroz u kurac
  • Jurki
    12.6k
    Zapad je shvatio da je izgubio marionetsku vlast u Kijevu i ostavili jednu drzavu od 44 mil stanovnika na cjedilu. Eto to je civilizirana i uljuđena EU.
  • serbus
    4.3k

Kako je već netko rekao ušli im u glavni grad za dan, otpor nije organiziran a imaš intervju od našeg pukovnika neki dan gdje se dobrovoljce guralo u prvi plan a vojska(generali) na neki način miniraju otpor jer ih je dosta proruski nastrojeno kada je bio prvi sukob vjerojatno je tako i sada.

U takvoj zemlji provocirati ruse sa natom na granici je ludost. Ne želim to ali stari moj Kiev bi trebao izgledati kao ruski Staljingrad ili naš Vukovar ako im je stvarno stalo do zemlje.

Zagrizli preveliki kolač računajući na zapad ne znam tko im je napunio glavu sa zapadom ali Europa sebe ne može obraniti od migranata a kamoli Rusa ili neke vojne sile.. Kako su rekli muškarci Europe su izginuli u ww1 i 2, ostali potomci pedera zato uzdaj se u se i u svoje kljuse.
  • Jurki
    12.6k
    Britanski ministar obrane ODBIO zahtjev Ukrajine da se stvori zona zabrana letenja. RIP Ukrajina
  • miro
    4.7k
    Iskoristili su Ukrajinu da pokrenu novi Hladni rat i to je to
  • og1986
    2.9k
    Amerikanci izvještavaju da Francuzi i Nijemci ne žele izbaciti Rusiju iz swift sustava.

Putin pročitao blef, neće stati na Ukrajini.

plus, još je jučer jedan hrvatski analitičar, kada ja bio upitan koliko rusija može izdržati ako joj se nametnu najteže sankcije, rekao: "Pa zauvijek".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.