• Krizy
    46.5k
    Kapitanović je panj, šta čovjek uradi u 2 prilike
  • Woot
    101
    Kapitanovic je panjina veca od Jurica
  • miro
    4.7k
    e tako im i treba kad su panjevi. J..o ih onaj Kapitanović, dva mrtvaca je fulo
  • trender
    169
    Koliko vrijedi jednakost za tovare i suđen penal po utakmici tako vrijedi i za Osijek i izvlačenje pobjede pred kraj utakmice.
  • NORTE
    12.2k
    tako vrijedi i za Osijek i izvlačenje pobjede pred kraj utakmice.trender
    6.put u 24 tekme ove sezone spašavaju se u zadnjim sekundama.
  • Oluja
    4.5k
    n6pu29dezh76evqu.jpg
    Tko prizna pola mu se prasta :rofl:
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Meni je ovaj penal za hajduk fascinantan!
    Što igrač dragovoljca tu treba napraviti da ne bi bio penal? Nepostojati?

Čovjek nit gleda igrača hajduka, niti pokušava igrati loptom, niti ide u duel, ništa... Ovaj protrčava pored njega, lagano se očeše i baci se kao da je stao na bombu.

Komedija...
  • Keyser Soze
    10.6k
    Po meni ovo za Hajduk nije penal, ali ako si u trku i ako te netko i minimalnim kontaktom dotakne po nogama sigurno padaš.
  • deda
    34.1k
    Isto tako ćeš pasti ako i ti nekog dotakneš u punom trku :lol:
  • Nino Bule
    14.5k
    Pohvalit cu novu tv, pokazali penal iz dva kuta i tadicevu izjavu da misli da to nema veze s penalom
  • criticus
    2.6k
    Pozdrav ekipa,

Možda malo zvuči grubo ali brojanje koliko penala je svirano Hajduku je čisto kmečanje. Iako mislim da je to odgovor na prošlotjedno potenciranje "vjerojatno krivo dosuđenog kornera" za kojeg niko živ pa ni igrači neznaju od kog se odbila. Ako je opravdano dosuđeno 100 nek ih je 100. Mislim da mi ne smijemo ići u tom smjeru. Da, današnji drugi penal za Hajduk apsolutno krivo dosuđen i vidljiv je nedostatak medijske revnosti izvlačenja tih situacija u odnosu na Dinamo al oni rade šta donosi klikove, briga me za njih.
  • superhik
    11.3k
    Sve to stoji, ali što bi trebali biti slijepo pored zdravih očiju ili kao nojevi gurati glave u pijesak? Pa na nepravdu treba ukazivati. Ukazujemo na našu više nego na njihovu 100 puta
  • criticus
    2.6k

Ma ne, ne govorim ja da treba šutit, već da ne trebamo isticat stvari koje nisu nepravda tipa broj penala. Broj sam po sebi ništa ne znači.
    Za ovaj dio ukazivanja na naše se apsolutno slažem, a narativ je da mi branimo naša sranja i opravdavamo ih. To užašno živcira, al opet , briga me za njih.
  • Nino Bule
    14.5k
    Problem je sta pravednici rade narativ da 6 penala nakon 4 kola je jos uvijek krađa jer ih je vecinu morao var dosudit, svi su potpuno cisti prema njima i nema nikakve sumnje naravno. Dosta mi je prepustanja toga da oni kroje narative i da meni ljudi koji toliko ne prate hnl govore da 100% dinamo krade, hajduk se bori protiv sudaca itd. Svatko tko ne vidi razliku u suđenju sada naspram 2012 ili 2015 je debil (cega ima puno kod njih), ili zlonamjeran i samo zeli svoj dio kolaca, a za ravnopravno suđenje im puca kurac sto je sad vec ocita pojava kod njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.