• Ali
    2.2k
    Sponzori u hnl:
    Hajduk = SuperSport
    Dinamo = PSK
    Germania skoro pola lige...

Jel netko dvojio tko ce dobiti prava, dok je kusic direktor?

A ova fora da objavis u novinama koliko ti je ponudio a1, da bi t-com znao kolika ponuda prolazi...

Pa ovi kovacevicevi i horvatovi su male bebe za kusica i skvadru
  • kinfa95
    489
    Dobio je onaj ko je najviše ponudio, to ti tak ide u poslu i tako treba i biti
  • kinfa95
    489
    i nemrem vjerovat da smo dosli do tog da je problem sto je sponzor hajduka sada i sponzor hnl. Vjerojatno smo zbog toga i ispali iz kupa
  • Ali
    2.2k
    Ne kinfa, dobio je onaj tko je znao koliko treba ponuditi. Bitna razlika.
    Jer da nisu isle informacije u javnost mozda bi se dobilo 15m€ , umjesto 9m€...

Ali eto slucajno je njihov sponzor dobio prava, a ne nas.

Inace, t-com i sada drzi prava i imamo ocajnu uslugu, produkcija uzasna, prijenosi i komentatori uzas itd...nadao sam se uz povecanje love za klubove i unapredjenju kvalitete...
  • Papastrumf
    12.9k

Ne drzi prva t-com nego Arena sport. Isto si mogao gledati i na A1 i na ht-u.
    Utakmice znaci sigurno nece ostati na Areni nego ce vjerojatno ici novi kanali.
  • Jaro
    7.7k
    znaci gotovi sigurno ce biti samo na HT... anis, opet se prebacit na premiership jbg...
  • Papastrumf
    12.9k
    U danasnje vrijeme gdje iptv nadjes za 100€ godisnje kad se sjetis stvarno ne vidim gdje je problem.
  • og1986
    2.9k
    Procurile su i ponude supersporta, pa je mogao netko u zadnji čas više ponuditi. Svi su znali sve ponude, dobio je onaj tko je ponudio više. Nema nikakvih zavjera isuse bože.
  • xavier
    12.1k

Pa SuperSport je prilično jača firma od PSK pa je vrlo vjerojatno to razlog zašto su ponudili više i dobili prava, a ne to što su sponzori Hajduku.

HT prava nije imao nego je imala Arena.
  • Nino Bule
    14.5k
    Tko ne bude imao maxtv ima maksimir sto se tice dinama, bujrum.
  • serbus
    4.3k

Haha istina nikad ništa od njih a ja sam evo sad prije 5 dana produžio na dvije god... Ako maknu hnl ukidam sportski paket nema ništa što mi mogu zamjenskog sportskog ponudit
  • Gelipter
    3.8k
    također isto kod mene osim kaj sam produžio krajem prošle godine. Kak bi se reklo di bedasti kupuju pametni tržiju. :joke:
    A možda naprave i nevjerojatan potez pa kak su uzeli Arenu zbog HNL-a tak sad uzmu taj neki drugi kanal koji će vjerojatno biti. Ipak, čisto sumnjam u taj rasplet vezano uz ono kaj sam prije napisao.
  • Jaro
    7.7k
    ma arenu su uzrli samo zato kaj su popusili sportklub a planetsport iligaprvaka ispali financijski fijasko. Bez arene nebi imali nis od sporta... takodjer produzio pocetkom godine...
  • Gelipter
    3.8k
    ma jasno, ali realno Sportklub se ponudom srozao i ostao im je samo Premiership tak da za tim previše ne žalim. Ali evo sad očito oću.
  • xavier
    12.1k

Premiership je samo još ove sezone na SK. Od iduće je na Areni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.