• Nino Bule
    14.5k
    Evo vidim ponovo situaciju na areni i ne mogu vjerovat da nije isao ni gledat, bas besramno
  • Bosna86
    11.8k
    Nikola Kalinic ovako iz glave bez gledanja
  • Eduardo
    20.9k
    Jel uopće nekada netko imao 10 penala? Ili 21 gol, a od toga 10 penala?marcio amoroso

Ne znam stvarno ,to je statistika van mog dometa :D
    Trebalo bi detaljno pregledati sve sezone i klubove, a to mi se baš i ne da :P
  • Praskaton
    2.5k
    Treba vidit tu situaciju iz vise kuteve definitivno upitan penal..

Provlace se iz kola u kolo vec vidim da ce i protiv rijeke slicno.Bit ce ovo nikad zanimljiviji derbi,nadam se ovaj put da cemo se pojavit na njemu
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Koliko sam vidio, igrač dragovoljca nije ništa napravio, sve i da je bio kontakt igrač hajduka je sam zapeo za njega. To nema veze s penalom, pogotovo što šef sudaca javno govori na sva zvona da se laki penali NEĆE SUDITI.
  • Infinity
    16.6k
    Nabijem na k ovu arenu i njihov ton.
    Završi utakmica gdje sam naštimao ton da bude normalno, krenu reklame, probiju mi bubnjić. I tako svako malo, amaterizam. Osim kod njih, to ni na jednoj televiziji nisam doživio.
    db-izbjeglica

To je televizija koja je u trecoj seriji penala u finalu Kupa BiH pustila reklame i vratila se u prijenos kad su igraci slavili pobjedu.

Vec godinama zelim da se HNL makne s Arene.
  • Captain America
    18k
    Ako izađemo sa stavom ko protiv Seville, očekujem ponvljanje Cicinog gaženja na Poljudu.
  • Praskaton
    2.5k
    da prvo pol sa rijekom i ova protiv seville i nije me strah.
    Samo da budemo kompletni sto se tice najvaznijih karika
  • Infinity
    16.6k
    Do danas je rekordan broj golova iz penala u jednoj sezoni bio 8. Petrovic, Eduardo, Kalinic, Krstanovic, Andric i Caktas.

Livaja je danas sluzbeno srusio rekord. Ne bih se iznenadio da se o tom pise kao necem nevjerojatnom i da REKORD vristi s naslovnica.
  • NORTE
    12.2k
    Mislim da Osijek neće dobit danas u Puli.

Do danas je rekordan broj golova iz penala u jednoj sezoni bio 8. Petrovic, Eduardo, Kalinic, Krstanovic, Andric i Caktas.

Livaja je danas sluzbeno srusio rekord. Ne bih se iznenadio da se o tom pise kao necem nevjerojatnom i da REKORD vristi s naslovnica.
    Infinity
    Ne ide mu/im baš u korist pa je upitno hoće li mediji isticat to.
    No, ako su svi penali zaista bili onda zapravo ni nema previše razloga isticat da Hajduk zabija najviše penala.
    Penal je sastavni dio igre i kazna protivniku koji napravi prekršaj. Takva su pravila igre i vrijede za sve jednako. Osim kad se krše, poput intervencije VAR-a na Poljudu na štetu Osijeka.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Livaji bi i CR7 zavidio koliko penala dobija.
  • marcio amoroso
    37.5k
    No, ako su svi penali zaista bili onda zapravo ni nema previše razloga isticat da Hajduk zabija najviše penala.NORTE

Već danas ovaj drugi nije.
  • Nino Bule
    14.5k
    Dade ga mijo opet
  • Crusades1986
    13.4k
    Trpaj Mijo nek magarad pati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.