• Ali
    2.2k

Pa Gojak me ubije u pojam.
    Zabijemo za 1:1 imamo cistu loptu, i on udje u blok KTC iz niceg i bezglavo , korner i iz kornera gol... i psihicki das Sevilli da se digne, umjesto da rasiris do poluvremena i onda njega natjeras na gresku i nervozu.
  • reziser
    6.9k
    ajmo dalje, nema predaje.... mozda petko pokaze neku od svojih genijalnosti...
  • immerwieder
    1.4k
    nikad nisam komentiral petka, nisam se ufal, nije mi sjel ni pod bjelicom,
    Lewa je za njega kenijski maratonac, a ipak mali više isporučuje,
    ali me veseli da sad imamo konsenzus,
    sad je valjda jasno zakaj nikad nije došla ponuda za njega, moramo ga durati i dalje
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Bila šora sa murijom na tribini. :sad: :sad:
  • Woot
    101
    Petku treba jedan Kovac i bit ce odlican
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Treba nam gol...i to bi bio dobar rezultat za uzvrat.
    Iz uvjet da sačuvamo mremu u druhom poluvremenu
  • reziser
    6.9k
    zakaj nikad nije došla ponuda za njegaimmerwieder

s ovim pristupm ni nebude
  • Praskaton
    2.5k
    Petko bi sad trebao odigrat simultanku kao Orsa protiv engleza da bi se iskupio koliko je usro do sad
  • jp23
    2.7k
    Uz dužno poštovanje njegovom velikom doprinosu u prošlosti, nismo ni mi zaslužili gledat takvu kurcobolju na tako važnoj utakmici. Čovjek ima nenadjebiv talent, ali isto tako i nenadmašni gubitak želje za životom u nekim utakmicama. Je, nije kriv što je stavljen u ovoj utakmici, ali ono za što je kriv je nedostatak volje.

I nek da Bog da pregrizem jezik i bude najbolji u drugom poluvremenu i odigra nenadmašno.

Čini se prva izmjena je KTC van, Lauritsen unutra
  • Nousername
    705
    Nekima su ovo jedne od prvih minuta u Europi.Petko nije igro zadnjih par tekmi i to se vidi.Peru fali iskustva kao i Juricu.Gojak siguran pere ga trema ali se bori ko lav i svaka mu cast
  • reziser
    6.9k
    nek nam petko sad pokaze da smo mi svi u krivu....
  • Captain America
    18k
    Ako ništa, dobili smo Nenadovog Gojaka danas. Mogo bi biti zlata vrijedan u nastavku prvenstva.
  • reziser
    6.9k
    ma gle, mozes fulati, mozes krivo dodati, ali kad nema zelje, kad nema trke, truda, e to ne oprastam!!!
  • reziser
    6.9k
    za sad dobar ulazak u 2 pol... ajmo
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Gojak danas odličan, malo previše alibi igra na momente, ali sveukupno jaaako dobro. A kad ja to kažem za Gojaka onda znate da je odigro dobro...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.