• Nino Bule
    14.5k

Da je pokazao prednost ja bi se slozio, covjek nista nije pokazao. Naravno petko nije smio ovako prodat loptu
  • Mulec86
    394
    Juric out ,Petkovicu ak ovak puca k. za svoj klub nek ga napusti cim prije nema smisla drzat ovakvu energiju na kljucnom mjestu za izgradnju napada.Bockaj los.
  • reziser
    6.9k
    ovaka pristup petka u ovakvoj utakmici je za svaku osudi i slanjena tribine
    ademi.... ademi kapetanski borbeno, kao i uvijek, kapa do poda
  • Ali
    2.2k
    Gojak, hvala dovidjena (14 odigranih lopti unazad, od toga bar 50% bez da ga itko pritsce...)
    KTC , hvala dovidjena, odlican ali prespor za neku visu razinu sto traze ozbiljne utakmice.
    Petko , hvala dovidjena, voljni moment, ocajan

Ademi i Orsa jedini na visokoj razini borbe i zalaganja...

Ova trojica gore, out sutra ujutro. A ni Livi nis posebno danas, za dobiti ovakve moraju svi biti na 150% mogucnisti na ne 70%

Prije svega TRENER nema muda i to se prenese na momcad, ista utakmica kao protiv hajduka..., bez bloka bez trka ocaj i on i njegov debeli ljakse bez mozga alen...
  • Markelo
    2.8k
    Petković nikad nije shvatio odgovornost u "velikim utakmicama". Nego, on će malo haklat, malo driblat kako mu se sprdne onda još poneko rizično dodavanje i voila. Pa što, on je nogometni boem, može mu se.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Petkovic nije smio ni startati, covjek ima pola sata u HNL-u i nesto malo u prijateljskim utakmicama. Bolje da je stavio Bulata ili Tolica.
  • jp23
    2.7k
    Nemre obrana tu puno kad se lopte prodaju ko sjedalice pred ticket pointom.
    Bočkaj prodana lopta za prvi gol, Petković skrene udarac kod drugog gola i izgubi loptu kod trećeg.

A na početku ona situacija me još boli, gdje idemo 3 na 3 i Petković ide napravit jebenu fintu umjesto gurnut nekom loptu u šansu ili sam opucat.
  • reziser
    6.9k
    odlicno prvo poluvijeme do 40 minute.. i onda opet dinamovski potop iz nicega, iz kircobolje petkovica
  • Captain America
    18k
    Ne znam kako Petka nije sram ovako odigrat dok jedan Ademi doslovno gine na terenu. Branio sam ga uvijek, ovo večeras je dno dna.
  • reziser
    6.9k
    od kad je bila ona prva sansa, vidio sam da je petkovic totalno OUT...
  • Nolifer
    8.6k
    Petka sam još ovu jesen prozvo da igra loše i igra loše i nije došao danas na tekmu. Neka me demantira u drugom poluvremenu. Prenaivno primamo golove...
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Jbt super igramo sa mudima, gori dobro kombiniramo al ovo nepotrebno prtljanje. Daj napucaj, ubaci loše bilo šta, ovako nam slože kontru iz ničega. Ne triba sad gubit glavu. Ajmo nastavit pokušat doc nekako do -1 i PRESTAT JEBENO PRTLJAT
  • Nousername
    705
    Kakvi debilni komentari.Igramo odlicno napadacki pokazujemo da imamo muda.Treba nekim igracima i vise iskustva.Zabijemo li gol imamo ih na Maksimiru
  • Nino Bule
    14.5k

Prestani gledat nogomet, za svoje dobro
  • reziser
    6.9k
    volio sam petka, nemogu rec da nisam , al ovo danas vise nije za dinamo.... odi haklaj u lokokmotivi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.