• Fanboy
    2.8k
    Problem je i igra, svaka čast Ademiju i Oršiću, no mi smo prepasivni i to je Kopićev stil...Lopta često ide u natrag bez ikakvog povoda, ejjjjj dečki kod našeg 16-erca dodaju loptu u natrag te skoro prepuste loptu protivniku...Drugi je problem što se lopta samo šalje na bok i onda nema prostora za ići prema naprijed jer lagano ovi zblokiraju...
  • Ali
    2.2k
    Bockaj isto nema ritam za ovu razinu...za hnl je top, ali za EL na proljece nema kaj...
  • reziser
    6.9k
    a ovo drkanje u obrani...jbt, ovi nas napadaju ko osice, a mi samo pimplamo... opasnost visi.... bem ti...sve bilo super i onda iz niceg....popusimo golove
  • Ludovic IX
    7.4k
    Petko je za kurac ali nije zaslužio ovo što mi govorite. Previše dobrog je donio u zadnjih par sezona da bi ga se ovako vrijeđalo. Pa nije on sam sebe stavio u prvih 11
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

O cemu pricas ti, gojak igra sasvim solidno, niti jedno gresku nema a plus je otreso Koundea kao beba zvečku.

Ajde molim te objasni sta je to Livakovic mogao bolje uraditi?
  • marcio amoroso
    37.5k
    Gojak, hvala dovidjena (14 odigranih lopti unazad, od toga bar 50% bez da ga itko pritsce...)Ali

Sorry, ali nemaš pojma o nogometu. Ne znam šta ti je dečko uradio. Danas je odigrao perfektno.
  • reziser
    6.9k
    ademi, orsa gojak, po meni odlicno i to ovim redom
  • Ludovic IX
    7.4k
    Ovakav Gojak je za mišića izmislio nogomet
  • Nolifer
    8.6k

I mene je iznenadio, dobro je igrao Gojak prvo poluvrijeme. Ali nema predaje, ajmo Dinamo!
  • reziser
    6.9k
    nadam se ipak jos boljem 2 poluvremenu...vise prema naprijed....mozda i gospodin pokaze malo zelje
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Bockaj isto nema ritam za ovu razinu...za hnl je top, ali za EL na proljece nema kaj...Ali

A jbt, čovjeku je ovo prvo poluvrijeme u ozbiljnoj europskoj utakmici i odmah protiv drugoplasirane momčadi španjolske lige.
  • Fanboy
    2.8k

Šutalo je po meni perfektan, čak najbolji igrač trenutno uz Ademija...Pa sam je otklonio koliko lopti.
  • Praskaton
    2.5k
    Svaka cast Gojaku nisam njegov fan al kad momak igra bez kompliciranja vrh je..Kapetan kapetanski obrana jako dobra,Bockaj izgubljen,Juric se trudi al nije to to vjerujem da umjesto njega ide Mahir.

Svi ste vec sve rekli o Petku..Mene samo zanima dal se radi analiza nakon utakmice(naravno da radi),jel njemu netko ukaze na pogreske jel ga bar malo sram ovako bezvoljno igrat,pogotovo na ovoj poziciji..Steta jer bi ovdje Ivanusec bio vrh..

Iskreno ne vidim tko bi mogao uci umjesto ocajnog Petka,eventualno Tola
  • reziser
    6.9k
    i da, nemrem ovog tovara slusat na areni...
  • Woot
    101
    Ulazi lauritsen..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.