• BluePhone67
    5.1k
    0gfgexn4izyew72i.jpg
    hz4425lst5iz11us.jpg

Sn 29.05.2019
  • Draž
    1.6k
    Pletikosa u Brazilu nije zajebao nijedan gol i po tome je čist. Druga je stvar kaj nije niš ni obranil. :joke:

Nažalost, u repku se "teško ulazi, a još teže ispada" i to je glavni problem.
    Liva i Sluga su dva top europska vratara i samo je pitanje vremena kad će to shvatiti neki od većih europskih klubova.
  • Guinness
    2.9k
    Arijan Ademi kapetan GNK Dinamo Zagreb: "U Dinamu se vidim i slijedeće sezone, u lovu na Ligu prvaka...Uvijek ima priča, interesa za moj transfer, ali ja neću otići samo da odem, čak i za malo veći novac, pogotovo ne u neki klub koji se ne bori za naslove. Iz Dinama me može odvesti samo neka prava, vrhunska ponuda, i financijska i sportska. Meni je u Dinamu sjajno, uživam sa suigračima, pogotovo sad kada je atmosfera sjajna i kad su se navijači vratili na stadion. Dobro, mi bismo voljeli kad bi nas u velikom broju kao na derbijima i europskim utakmicama pratili uvijek, međutim, ne žalimo se ni ovako..."
  • cron1ck
    1.8k
    Bravo kapetane Ari, nema smisla zuriti s transferom i mozda ako postoji sansa neka i zavrsi karijeru u Dinamu. Vec je i postao legenda, a ako mogu Gerrard, Totti, zasto ne bi mogao i Ademi u Dinamu.
  • The Undertaker
    8.4k
    Ako Dinamo i dalje bude ovako kvalitetan ili kvalitetniji, onda Ademi teško da može otići u bolji klub, pogotovo sa statusom i povijesti koju ovdje ima. S obzirom gdje je bio prije dvije godine, ovo je iznad svih očekivanja.
  • deda
    38.3k
    Vidim piše se danas da bi Izet mogao ipak potpisati novi ugovor. Imam dojam da se i on zaljubio u Zagreb i Dinamo.
  • xavier
    12.1k

Zapravo kako se ne bi zaljubio...dobra lova, lagani naslov prvaka uz odmaranje u dobrom dijelu utakmica HNL-a, dobar nastup u Europi...gdje bi imao sve to :smile:
  • Mr Anderson
    12.6k
    Izet he igrač koji dosta oscilira tokom sezone, sklon je ozljedama, nije više ni tako mlad pa sumnjam da je baš zatrpan ponudama boljim od Dinamove.
  • deda
    38.3k
    I ja rezoniram kao Anderson.
  • Infinity
    18.9k
    Zapravo kako se ne bi zaljubio...dobra lova, lagani naslov prvaka uz odmaranje u dobrom dijelu utakmica HNL-a, dobar nastup u Europi...gdje bi imao sve to :smile:xavier

To je ono sto je smrt za nas navijace, a san za igrace. Dinamo je klub u kojem se nazalost mogu birati utakmice. Dinamo je toliko mocan da ti mozes sjesti na centar i da ce ostatak ekipe pobjediti u HNL-u i u svakom slucaju na kraju osvojiti naslov. Kad dodje europa onda ces se potruditi, pokazat ces se vecoj masi koja ce te braniti jer si donio nesto bitno, a vecina ih nije vidjela ku*cobolju tokom HNL utakmica.
  • 000
    949

Trebao bi mu netko reci da je grb/zastava naopako okrenuta :cool:
    U svakom slucaju dobra Vrsaljko fora.
    Mogli su staviti i par komada tih zastava u prodaju.
  • cron1ck
    1.8k

Slazem se potpuno, on je bio na vrhuncu forme jos tamo na pocetku sezone tocnije do andrlechta i onda pad, realno poslije toga ni jednu utakmicu nije odigrao na razini koja se od njega ocekivalo.
  • marcio amoroso
    43.1k
    U svakom slučaju je igračina za Kadziora. Ja bi volio da ostane.
  • Jaki
    100
    Hajrovic kad ima dan je po meni naš najbolji igrač poslije Olma sto smo vidjeli ove sezone u europskim utakmicama samo da ga ozljede zaobiđu inače sve najbolje kapetanu,gladijatoru Akiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.