• Krizy
    46.3k
    A dobro, zapravo od ovih top 10 svi su iz liga petica osim 2 grka i 1 ukrajinca, tako da Livaković je zaslužio biti u prvih 11 reprezentacije!
  • marcio amoroso
    37.4k

Ma bolji je kale :lol:
  • Eduardo
    20.8k
    JBG, ako ćemo iskreno doživio je i Kale napravdu. Njemu je mjesto na SPu u Brazilu uzeo Zelenika :vomit: to je bilo odvratno
  • marcio amoroso
    37.4k
    Jbg, ako je Kale doživio nepravdu ne mora je doživjeti i Livaković. Inače ne treba gledati na imena nego na formu, jedino tako bi bilo ispravno. Nebitno jel to bilo u klubu ili repki.
  • Dudu
    2.6k
    Kod nas taj neki glupi status. Isto zadnje prvenstvo koje je branio Pletikosa koji nikad nije bio neki golman, Subašić tad već dosta bolji bio.. Kao golmani tebaju bit konstanta, džaba konstanta ako nije dobra konstanta :D
  • Eduardo
    20.8k
    Jbg, ako je Kale doživio nepravdu ne mora je doživjeti i Livaković.marcio amoroso

Slažem se u potpunosti. Samo sam se nadovezao s mišlju da nije uvijek onako kako treba biti.

Kod nas taj neki glupi status.Dudu

Kod nas bi na starim zaslugama pojedinci igrali dok se sami neodluče staviti sa strane i reći ne.

Kad smo već kod golmana treba izdvojiti MaTSa koji nije branio u Rusiji na SPu zbog ne znam čega. Čovjek je imao brutalno dobru sezonu i onda brani Neuer koji zbog ozljede nije branio cijelu sezonu. Tako da... ne dogadja se samo kod nas.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Previše se kod nas gledaju stare zasluge. Pletikosa je branio u Brazilu iako je bio daleko od top forme. Subašić ozlijeđen brani finale SP. Kale van forme brani protiv Mađara. Trebaju branit najbolji u tom trenutku.
  • BluePhone67
    4.1k
    0gfgexn4izyew72i.jpg
    hz4425lst5iz11us.jpg

Sn 29.05.2019
  • Draž
    1.4k
    Pletikosa u Brazilu nije zajebao nijedan gol i po tome je čist. Druga je stvar kaj nije niš ni obranil. :joke:

Nažalost, u repku se "teško ulazi, a još teže ispada" i to je glavni problem.
    Liva i Sluga su dva top europska vratara i samo je pitanje vremena kad će to shvatiti neki od većih europskih klubova.
  • Guinness
    2.3k
    Arijan Ademi kapetan GNK Dinamo Zagreb: "U Dinamu se vidim i slijedeće sezone, u lovu na Ligu prvaka...Uvijek ima priča, interesa za moj transfer, ali ja neću otići samo da odem, čak i za malo veći novac, pogotovo ne u neki klub koji se ne bori za naslove. Iz Dinama me može odvesti samo neka prava, vrhunska ponuda, i financijska i sportska. Meni je u Dinamu sjajno, uživam sa suigračima, pogotovo sad kada je atmosfera sjajna i kad su se navijači vratili na stadion. Dobro, mi bismo voljeli kad bi nas u velikom broju kao na derbijima i europskim utakmicama pratili uvijek, međutim, ne žalimo se ni ovako..."
  • cron1ck
    1.7k
    Bravo kapetane Ari, nema smisla zuriti s transferom i mozda ako postoji sansa neka i zavrsi karijeru u Dinamu. Vec je i postao legenda, a ako mogu Gerrard, Totti, zasto ne bi mogao i Ademi u Dinamu.
  • The Undertaker
    5.8k
    Ako Dinamo i dalje bude ovako kvalitetan ili kvalitetniji, onda Ademi teško da može otići u bolji klub, pogotovo sa statusom i povijesti koju ovdje ima. S obzirom gdje je bio prije dvije godine, ovo je iznad svih očekivanja.
  • deda
    33.9k
    Vidim piše se danas da bi Izet mogao ipak potpisati novi ugovor. Imam dojam da se i on zaljubio u Zagreb i Dinamo.
  • xavier
    12.1k

Zapravo kako se ne bi zaljubio...dobra lova, lagani naslov prvaka uz odmaranje u dobrom dijelu utakmica HNL-a, dobar nastup u Europi...gdje bi imao sve to :smile:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Izet he igrač koji dosta oscilira tokom sezone, sklon je ozljedama, nije više ni tako mlad pa sumnjam da je baš zatrpan ponudama boljim od Dinamove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.