• deda
    33.9k
    I ja rezoniram kao Anderson.
  • Infinity
    16.6k
    Zapravo kako se ne bi zaljubio...dobra lova, lagani naslov prvaka uz odmaranje u dobrom dijelu utakmica HNL-a, dobar nastup u Europi...gdje bi imao sve to :smile:xavier

To je ono sto je smrt za nas navijace, a san za igrace. Dinamo je klub u kojem se nazalost mogu birati utakmice. Dinamo je toliko mocan da ti mozes sjesti na centar i da ce ostatak ekipe pobjediti u HNL-u i u svakom slucaju na kraju osvojiti naslov. Kad dodje europa onda ces se potruditi, pokazat ces se vecoj masi koja ce te braniti jer si donio nesto bitno, a vecina ih nije vidjela ku*cobolju tokom HNL utakmica.
  • 000
    946

Trebao bi mu netko reci da je grb/zastava naopako okrenuta :cool:
    U svakom slucaju dobra Vrsaljko fora.
    Mogli su staviti i par komada tih zastava u prodaju.
  • cron1ck
    1.7k

Slazem se potpuno, on je bio na vrhuncu forme jos tamo na pocetku sezone tocnije do andrlechta i onda pad, realno poslije toga ni jednu utakmicu nije odigrao na razini koja se od njega ocekivalo.
  • marcio amoroso
    37.4k
    U svakom slučaju je igračina za Kadziora. Ja bi volio da ostane.
  • Jaki
    100
    Hajrovic kad ima dan je po meni naš najbolji igrač poslije Olma sto smo vidjeli ove sezone u europskim utakmicama samo da ga ozljede zaobiđu inače sve najbolje kapetanu,gladijatoru Akiju.
  • Guinness
    2.3k
    kad ima danJaki

Šteta jedino šta "ima dan" 4 dana od mogućih 50ak dana u sezoni.
  • Mr Anderson
    8.7k
    On je igrač koji izgleda voli birati utakmice. U Europi je uvijek bio dobar, sad protiv Hajduka isto. Zato mi je žao da nije igrao u finalu kupa.
  • xavier
    12.1k
    Hajrović je jako talentiran igrač i kad "želi igrati", onda je jako opasan. No očito nije jedan od onih koji grizu svaku utakmicu. Da se razumijemo, ja prvi ne volim takve igrače, ali ispada da si on i Dinamo baš pašu. Odigra 5-6-7 odličnih u Europi plus protiv Hajduka, a ostale malo "digne nogu s gasa". Da je "fokusiraniji", vjerojatno s ovim talentom ipak ne bi igrao u Dinamu s 27 godina.
  • marcio amoroso
    37.4k
    Ove zadnje utakmice je sve išao kao na motoru, ne samo protiv Hajduka.
  • marcio amoroso
    37.4k
    Bjelica u problemima, nema dovoljno veznjaka za pripreme
    https://www.24sata.hr/sport/bjelica-u-problemima-nema-dovoljno-veznjaka-za-pripreme-631918

Koja šansa za Gjiru i Franjića, čak bi i za Majera bilo bolje da ne ide na europsko nego da odradi kompletne pripreme kvalitetno.
  • BluePhone67
    4.1k
    Izetomania voli svjetla pozornice i reflektore, voli velike i bitne utakmice, voli susur, voli naslovnice i takav zivot vodi privatno izvan terena i takav zivot mu supruga vodi i kao takav je i na terenu. Rodjen za bitno i tu je onda najbolji, sve ostalo je odradjivanje posla i osobno mislim da takva osoba poput njega, nece se dugo aktivno se bavit nogometom, odnosno bavit ce se toliko, koliko ce usvemu tom svom stilu zivota biti sretan i bitan. Da, je u nekom velikom klubu, koji bi prihvatili njegov nacin igre i da ga navijaci vole, za njih bi Izet pojeo travu i tribinu, jer opet u drugu ruku nije kvaran i neposten, jednostavno osebujan lik koji zivi neki holywoodsko svicarsko bosanski zivot koji je tesko prihvatljiv nama smrtnicima. Mozes ga ili volit na prvu ili se pomirit sa time da ces ga kad tad morat zavoljet, nema trece niti drugo... Izetomania
  • xavier
    12.1k
    Inače u europskim natjecanjima moraš paziti kako ćeš sročiti svaku rečenicu da ne bi nekog uvrijedio po nacionalnoj, regionalnoj, vjerskoj, rasnoj, kulturološkoj ili bilo kakvoj drugoj osnovi, a ovdje igrač ne može igrati samo zato što je Armenac...

Valjda je to u očima UEFA-e manji problem nego da mu netko s tribine slučajno nešto vikne :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.