• Jaro
    9.9k
    pa dobro, dalmatiner je svjetski najpoznatija hr zivotinja ako vec je zivotinja odabrana kao motiv. Ne treba bas ni postat tovarski paranoican i svugdje vidjeti hajducku urotu...
  • NORTE
    15.7k
    U čemu je problem s kunom kao takvom da se gura dalmatiner?

Ako je jedan rad nagrađen zapravo ispao plagijat to ne znači da je kuna (hrvatska valuta!) i kao simbol ičime kompromitirana. To što ljevičarima kuna kao valuta smeta kao takva, jer je bila valuta za vrijeme ustaša, to ne znači da je se trebamo odreći i na kovanici eura. Pa ni zbog jednog plagijata.

Ili pristajati na ideje likova koji guraju svoje regionalne simbole jer sebe valjda doživljavaju superiornima.
  • Jaro
    9.9k
    kaj se mene tice nek stave i africkog noja. Sam velim da ne vidim u dalmatineru hajducku urotu kao neki...
    Za kunu osim novca iz NDH neam pojma kakva joj je specificna poveznica s Hr pa su je u NDH izabrali za valutu. Zivina ko svaka druga...
  • db-izbjeglica
    17.5k
    kunino krzno se koristilo kao "valuta" još u ranom srednjem vijeku, a poslije (od 13. stoljeća) je i na hrvatskom kovanom novcu bio lik kune, takozvani banovac...mislim da se proizvodio u kovnici u pakracu.

HE1_0156.jpg

jednostavno ne postoji smisleniji lik od kune na bilo čemu što ima veze s hrvatskim novcem.
  • Jaro
    9.9k
    eto, info koji nisam znao i ima smisla onda kuna...
  • Mali Zeus
    17.2k
    I kaj će sad s ovim svim bit. Jedino logično je da ponove cijeli natječaj, ali da uključe i struku. Bemti kaj oni ne mogu ništa napraviti kako spada, osobito ovako važne stvari.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Plus grb Slavonije.
  • Keyser Soze
    13.5k
    p2baw1og1ira9xh4.jpeg

Ne znam je li ovo bio pokušaj fore, ali usrao ga je s ovim da je navijač Dinama koji želi da Hajduk uzme titulu.
  • vjeko1701
    14.9k
    Zakaj, baš mu je dobar prc, naslov Hajduka nešto kaj doživiš jednom u životu xD
  • Keyser Soze
    13.5k
    Možda samo meni fora nije neš, ja se nemrem zamislit da i u vicu navijam za tovariju.
  • vjeko1701
    14.9k
    ti ne kužiš prc i sarkazam?
  • Mali Zeus
    17.2k
    Pa prc je i to dobar.
  • Carrasco
    6.3k
    "Ne navijam za Hajduk, navijam za Dinamo, ali nisam ja neki okorjeli nogometni navijač. Stvarno bih volio doživjeti u svom životu da Hajduk jednom osvoji prvenstvo, jer će to biti jako smiješno", rekao je Mektić na pitanje kada misli početi navija za Hajduk koji je posljednji put bio prvak 2005. godine. "Zato navijam da osvoje. Ne znam koliko ću dugo živjeti", našalio se hrvatski tenisač.
  • NORTE
    15.7k
    Tko mu je i zašto uopće postavio pitanje o Hajduku? Na rukometnom Euru prije par tjedana gosti iz studija u prijenosu emisije pričali o Hajduku vjerojatno ničim izazvani. Što je iduće, dalmatiner na kovanici Eura?
  • Infinity
    18.2k
    Sta mislite da zakljucamo ovu temu i da odmorimo od tovara par dana? Pitam u svoje ime, ne u ime moderacije. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.