• NORTE
    12.2k
    što da čitaš onda?db-izbjeglica
    Smanji broj portala, žutilo potpuno izbaci.

ovakva propaganda je neviđena u hrvatskom medijskom prostorudb-izbjeglica
    Odmah sam napisao da je tek počelo, neka se zabavljaju.
  • Woot
    101
    "Kod Tudora je imao sve" ako SN pod svim smatraju 30minuta po utakmici u prosjeku, onda da, imao je sve.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Čovječe, čak su i sportske dio mašinerije. :gasp:

:grin: :grin:

Neki od vas vide bijele miševe.
  • Ludovic IX
    7.4k
    ali svi pušu u isto jedro, definitivno..

neki zbog klikova, neki jer su seronje
  • Oluja
    4.5k
    Zoran Vulić: "Hajduk je najveći favorit za naslov unatoč zaostatku od pet bodova koji nije prevelik".
  • thomas22
    265
    Sad zamislite da osvoje naslov!?
    Gasim internet i drustvene mreže i odlazim iz drzave hahaha.
    I prodajem kuću na moru.
  • Mali Zeus
    14.2k
    On trabunja isto od početka sezone. Naravno da je smiješno govoriti o tome da su prvi favoriti, ali 5 bodova u nogometu je realno ništa. Prvi naš kiks i za vratom su nam uz još i derbi koji treba odigrati. Naravno možda oni prije kiksaju što bi bilo urnebesno i odlično. Taman sad kad su puni samopuzdanja.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Zoran Vulić: "Hajduk je najveći favorit za naslov unatoč zaostatku od pet bodova koji nije prevelik".Oluja

vrh izjava, volio bi da je brkati stručnjak to potkrijepio i nekakvom matematikom.
    milsim, prošlo je skoro 60% prvenstva, jedna momčad je prva, ima najviše bodova, zabila je najviše golova, primila je najmanje golova...a nije prvi favorit!

aa2.gif
  • og1986
    2.9k
    Dinamo i Hajduk još imaju za osvojiti 45 bodova od toga igraju tri derbija. A 5 bod razlike. Od cijele euforije i inače nerealnih izjava kmečavaca. Nakon ovog prijelaznog roka i s obzirom kakvog trenera imaju. Ovo mi uopće nebi išlo u shit of the day.

Bez obzira kaj mislim da je Dinamo daleko najveći favorit za naslov.
  • maddaddam
    2.9k
    Dmflwr4.jpg

Izgleda kao da ih jebeno trolaju :rofl:
  • vjeko1701
    9.4k
    Znači čak i ako bi od njih izgubili tri puta, i dalje u preostalih 12 kola moramo biti bolji od njih za 5 bodova. To je jedan remi i jedan poraz za njih. Puno bolje stojimo s Osijekom od njih i i mi i oni imamo još dvije utakmice s njima, a s Rijekom oni igraju jednu utakmicu više od nas. Nama je ostala jedna. njima dvije.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Citao sam malo na snetu njihovu temu i samo da znate hajduk upisuje 15 pobjeda do kraja sezone, Livaja, Kalinic i co. u svakoj barem po 4-5 komada do poluvremena nakon cega ulaze ovi najtalentiraniji igraci u povijesti Hrvatske i tako dalje i tako dalje
  • Krizy
    46.5k
    Moram pod hitno otvarati teme za Goricu i Sevillu, da se maknemo od njih malo. Ajmo malo više Dinamo gledati, nabijem i njih i njihovu temu na sportnetu.
  • Infinity
    16.6k
    Jos nisi. Hajde.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.