• miro
    7k
    mene samo zanima kakvu tehniku ima taj Emreli, jel ga netko gledao?
  • Captain America
    20.4k
    Petko kad bi živio sportski :lol:
  • Olmic
    5.1k
    Ja se ga recimo uopće ne sjećam u igri protiv nas, a igrao je obje
  • miro
    7k
    pa prema ovom videu, mogao bi to bit puni pogodak, ali video trpi svašta :smile:
  • Keyser Soze
    14.9k
    S obzirom na to koliko je Legija loša kao ekipa ne bi još procjenjivao Emrelija kao loše pojačanje.
  • Mulec86
    426
    Ja ga se sjecam u Varsavi i bio je medu opasnijima s jednim solidnim skokom izmedu nasih stopera. Zanimljiv je tehnicki i da postoji dvoransko jos uvijek imali bi titulu vise ove godine uvjeren sam. Uglavnom nisam nesto impresioniran ,ali otvara dosta svojim dolaskom ,a bice i top za rotaciju. Dobrodosao i nek se pokaze.
  • Nolifer
    11.9k
    Tržišna vrijednost ovog napadača iznosi dva milijuna eura,

a od Čolaka je tri i pol cca po transfermarktu. Treba mu spustit cijenu i dovest ga i mislim da bi se uklopio u 3-5-2, jer zna HNL i to mu je prednost nad ovim iz Legije kaj navodno dolazi
  • marcio amoroso
    43.5k
    Tržišna vrijednost ovog napadača iznosi dva milijuna eura,

a od Čolaka je tri i pol cca po transfermarktu.
    xFire

Moraš jednom shvatiti da ono što piše na TM nije cijena koju klub plaća. To je samo neki orijentir koliko netko vrijedi. Osim toga Dinamo ovoga plaća nešto sitno ili čak ništa. Čolak bi koštao bar tri milijuna.

“Treba mu spustiti cijenu” je kao da čujem “treba mu reći da zabija”.
  • NB86
    16.9k
    "You need a head for business. And as you can see in Dinama Zagreb they have it - they pressed the losers of the "fastest footballer in Europe" who cannot play football for 1.2 million euros. Now they will draw the club's best scorer for debt for this loser with whom in a few months they will terminate the contract by mutual agreement"

Vidim odusevljeni su kastratijem hahha
  • Krizy
    59.2k
    Do kraja 9.mjeseca Emreli je u 18 utakmica (1095 minuta = 12 utakmica) postigao 10 golova i upisao 1 asistenciju.
    U sljedećih 980 minuta samo gol i 2 asistencije, ali čitava momčad je u najvećoj krizi u novijoj povijesti. Navijači su upali u bus te je baš Emreli najgore prošao.
    U 14 europskih dvoboja postigao je sedam golova, protiv Slavije Prag (triput), Bodo Glimta (dvaput), Leicestera i Napolija te asistirao protiv Bodo Glimta.

Dobra izjava :up:
  • Zgistok
    113
    Hahahahahahhahah
    Ako je sudit po komentarima poljaka, jedan od favorita navijača u zamjenu za jednog od lošijih pojačanja… nebi se čudio ako uskoro opet neki upad s palicama u klub bude :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
  • Keyser Soze
    14.9k
    "Emreli za Kastratu...užasna razmjena...ali je posljedica možda najgoreg transfera u povijesti Ekstraklase (pišem o najbržem u Europi). Dobro da je zabio u Moskvi, jer bi s njim nastala ekonomska drama."

:rofl: :rofl: :rofl:
  • maddaddam
    2.9k
    Danas je zadnji rok za prijavu igrača za EL?

Bugarski Hristo Stoičkov, veli jedan komentator za Mahira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.