• Baneki
    746
    Na Wiki piše da igra u Astani
  • Eduardo
    21k
    Na Wiki piše da igra u AstaniBaneki

Igrao do jučer. Fatos Beqiraj | TRANSFERMARKT
  • deda
    34.1k
    Znači u Kazahstanu rasulo. Još malo pa bi moglo biti i u Ukrajini.
  • maddaddam
    2.9k
    6nLBUhx.jpg

Pristigao u nekom čudnom transferu iz Rijeke za 100.000EUR.
    Slučajno naletim da je prešao u neki Zg klub za koji nisam ranije čuo, NK Devetka.

IpXgYaM.jpg
  • xavier
    12.1k

Vidim da su 3. u 1.ZNL.
  • Dino
    2.9k
    NK Devetka je jedno vrijeme imala teren tam di je bila Akamedija Maric, ne znam jel jos uvijek ima al kad sam bio klinac igrali smo turnire ondje.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Devetka igra na Borongaju, dobra ekipa, dobar klub.
  • Baneki
    746
    Za Devetku nisam ni ja čuo dok mi klinci nisu krenuli trenirati nogać. U tim dječjo-roditeljskim krugovima Devetka je poznat klub sa dobrim trenerima i odličnim ekipama u mlađim kategorijama pa svi koji tamo gravitiraju vode djecu tamo na trening.
  • agramZ
    2.5k
    legenda danas slavi 50. rodjendan!
    0jTs45Yl_o.png
  • Eduardo
    21k
    “Kada sam otišao 2008. bio sam slomljen, a u utorak sam se ponovno sastavio (kada je 2015. došao u posjet). Znam da će neki reći da sam bio ovdje tek godinu dana, ali imam tu neku posebnu vezu s klubom, navijačima i Zagrebom. Neke spone koje su neraskidive.” – Georg Koch.

“Valjda zbog mog karaktera. Uvijek sam bio direktan i pun poštovanja prema nogometu od kojeg živim i kod mene nema ‘talasanja’. Što mislim to i kažem, bez obzira na posljedice. I ne mijenjam mišljenje. Valjda su to navijači prepoznali. Nemam drugo objašnjenje. Znate, danas su na sceni nove generacije. Oni mladići, prepoznat će te ih po tome što izlaze iz svlačionica sa smiješnim torbicama pod pazuhom. Njima je sve servirano i nemaju grama poštovanja prema ljudima koji desetljećima rade u klubovima. Onda odigraju jednu utakmicu i misle da su svu pamet svijeta popili. Ja ne pripadam tom svijetu. Meni je oružar prva zvijezda kluba jer on je konstanta, svi su prolazni. Tako sam odgajan, tako mislim.” – Georg Koch odgovara na pitanje kako je u tako kratkom vremenu okupirao srca navijača.
  • deda
    34.1k
    Bome naš Šunjić dogurao do standard klupe
  • marcio amoroso
    37.5k

Možda traži transfer u moćni Peterborough, Luton ili Preston.
  • Krizy
    46.5k
    Bitno da je cura zadovoljna.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Herr Sosa i Jakić od prve minute za Stuttgart i Frankfurt.
  • Krizy
    46.5k
    Sosa asistencija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.