• Neki tip
    21.3k
    Jesi dosadan :sweat:Eduardo

:worry: :monkey: :broken:

Al u pravu si, kaj je je.. piši, nemoj pisat, samo ne s..i. Pošteno! :ok:
  • Crusades
    18.8k
    w72vf2ad0xu33pxg.jpg

FB stranica od jedne ekipe koja prati Liverpool, imaju svoj web shop, emisiju i svasta nesto...

Danas stavili ovu sliku da pratitelji u komenraru pogode igraca o kojem se radi.
  • deda
    40.8k
    Jako teško. :monkey:
  • Nousername
    825
    Jel se ko sjeca koliki postotak Dinamu ide od sljedeceg transfera Olma i Gvardiola?
  • Krizy
    61.1k
    Na obojicu po 20% razlike od idućih transfera mislim.
  • serbus
    5.3k

Mislim da se tih 20% računa od iznosa prodaje iz d.

Ako je olmo otišao za 15 milijuna naših 20% počinje tek od 15.
  • Krizy
    61.1k
    Tako je :up:
    Naravno, pod uvjetom da je točno to da imamo 20% od razlike transfera ali tako se pisalo nakon prodaja.
  • deda
    40.8k
    Niste u pravu. Počinje od sume koja je Dinamu ukupno isplaćena prema odšteti i bonusima. To bi zasad trebalo biti 25 milijuna.
  • deda
    40.8k
    Za Olma je 100% sigurno, a za Gvardiola se ne sjećam da je spominjano.
  • Krizy
    61.1k
    A s bonusima ide znači, mislio sam i ja da je od te fiksne. Hvala deda
  • NB86
    17.1k

Indexov clanak nakon zavrsetka transfera
    "Pregovori su općenito bili jako teški, a zadnja tri dana mukotrpna za sve uključene strane. Dinamo je na kraju uspio dogovoriti i 20% iznosa od budućeg transfer mladog igrača. Gvardiol će ostati još sigurno pola godine na posudbi u Maksimiru, a možda i do idućeg ljeta."

Nadam se da je istina jer on ispod 60-80 mil eura iz leipziga ne ide
    3
    imbex zna otprilike kao i mi na forumu.......čak je i to upitno.
  • Eduardo
    26.1k
    Bojan Knežević u Ždralovimadeda

Knežević je novi član slovenske Gorice koja je trenutno vodeća u tamošnjoj drugoj ligi. Prije toga odigrao je tri utakmice za Opatiju u koju je došao u listopadu prošle godine. Kako je u međuvremenu još uspio doći i u Ždralove?

Ovaj lik je fenomen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.