• Dinamosaur
    1.6k
    Majer bolji od Messija. izasao u 86-oj min pri rezultatu 0-0. U tom trenu su po Sofi oboje imali ocjenu 7 (na poluvremenu Majer 6.8 a Messi 6.7)

Opci dojam je da je Majer bio sveprisutan dok se za Messija zapitas jel uopce na terenu.(npr 4 igraca psga su oko 16m a Messi setkara po centru)
    Majer pravovremen u duelu, uvijek blizu lopte ili sa loptom u nogama.
    U trenucima kad je pritisnut dvojicom svaki put pronade rješenje, bas podsjeća na Modrica u takvim situacijama. Nudi se u gradnji napada konstantno i sudjeluje u kreaciji. Dobar je bio i u reposjedu, par puta isceprkao loptu psg-ovim igracima na rubu 16m. U obrambenoj fazi na prvoj crti(30m) uz stalno kretanje.

Top igrac vec sada. Nadam se da nece zavrsit u psg-u iako bi se to lako moglo dogoditi.

A nadam se da Dalic nece onog napuhanka iz WH stavljat u prvih 11 pored ovog majstora.
  • Nolifer
    8.6k
    Pričao mu jednom Lovro o Zagrebu... i o nekupljenoj vili... :smile:

wcfibkhj9x9e1sy0.jpg
  • Eduardo
    21k
    Priča Andy Bara u Podcastu; doveo je Sammira u kineski Suning, a ovi su tad doveli i Ramiresa iz Chelsea dok je direktor kluba bio Javier Zanetti. Kaže sjede oni tako i pričaju te gledaju Sammira kako radi tamo neki treninig i kaže njemu Ramires; pa di je igrao ovaj Sammir? - ovaj govori; igrao je u Dinamu i Getafeu... a Ramires kaže; ovo je nevjerojatno, pa on je bolji igrač od Hazarda kako je moguće da je on igrao u Dinamu? :sweat:

Veli Bara; sad ja ispadam smiješan agent. Doveo čovjeka u Kinu, a prije toga igrao u Dinamu i Getafeu, a ovaj nakon dva tjedna treniranja sa Sammirom tvrdi da se radi o boljem igraču nego što je Hazard :gasp:

Nakon tri mjeseca susretnu se opet i kaže mu Ramires; sad znam, sve jasno :sweat:
  • Eduardo
    21k
    Kovačić s Chelseajem osvojio naslov svjetskog klupskog prvaka :clap:
  • Keyser Soze
    10.6k
    Brekalo zabio za Torino protiv Venezie.
  • Ali
    2.2k
    Torino uigrava buduci dinamov dvojac brekalo i pjaca od prve. Bolje bi im bilo doma sezonu do dvije traziti iskorak prema jacim klubovima
  • Nousername
    705
    A brekalo je mogo bit taka igracina.Uvjeren sam da nije bio prodan da bi nasljedio Pjacu one sezone i da Rijeka nebi osvojila naslov.
  • Ali
    2.2k

Slazem se definitivno prerano otisao, nakon 7-8 utakmica i to u vukove koji su ga gurnuli u drugoligasa stuttg... steta, ali nikad nije kasno, profesor za isforsiranog vlasica npr.
    Udarac iz koljena medju top igracima u tom segmentu
  • Nino Bule
    14.5k
    Rog objavio story povodom vraćanja imena dinamo, toliko od price da ide u hajduk
  • Stjepan
    479
    ja bi volio da ga se pokuša vratit u Dinamu on bi 100% bio pojačanje šteta ozljeda brutalan igrač trka agresivnost dribling.
  • Nino Bule
    14.5k

Ako se proda ivanuseca i ja bi volio da za 10tku konkuriraju rog, baturina, tolic
  • Nousername
    705
    Uz ademia i ivanuseca imali bi odlican vezni red
  • Stjepan
    479
    Po meni je Rog više 8-ica pa čak i 6-ica nego 10-tka
  • Carrasco
    4.3k
    Jel netko primjetio podatak na transfermarktu da je Pjacin transfer iznosio ukupno 29,4 milijuna eura?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.