• De Oliveira
    1.9k
    Ostanak Orsica je za mene ogromna stvar i da mogu birati 5 pojacanja ili ostanak Orse, svavako bih izabrao ostanak Orse. Derventska haubica ce i ovog proljeca terorizirati u plavom dresu.
  • Captain America
    20.4k
    Mislave, najveći si. Sutra svi na Max pozdravit tu ljudsku i sportsku veličinu i dat dečkima podršku za ostatak prvenstva.
  • Sljeme
    3.1k
    Ostanak Orsica je za mene ogromna stvar i da mogu birati 5 pojacanja ili ostanak Orse, svavako bih izabrao ostanak Orse. Derventska haubica ce i ovog proljeca terorizirati u plavom dresu. — De Oliveira

Kakva Derventska haubica? :lol: Oršić je rođen u Zagrebu, a Oršići su staro zagrebačko prezime. Mama mu je iz Dervente jedino.
  • De Oliveira
    1.9k
    ima i kod nas u Posavini Orsica, a vjerojatno i u drugim hrvatskim krajevima. Dervencani kazu da je decko rodom iz Kuline kraj Dervente. Na kraju krajeva nije vazno. Neka on ostaje sa nama i srusi Sevillu.
  • Eduardo
    31k
    Čop? — Guinness

On više nije u rotaciji. — marcio amoroso

Zato sam i pitao, nisam bio siguran jel ispao iz rotacije (spominjao se nekakav odlazak, negdje?) ili si ga zaboravio. — Guinness

Ma nisam ga zaboravio. Nije išao na pripreme, trebao je valjda u južnu Koreju. — marcio amoroso

Pustite to. Isto je bilo s Leovcem pa je odjednom osvanuo u prvoj momčadi. Dok ne potpiše za nekog drugog uvijek postoji šansa da ga opet ugledamo na terenu.
  • NORTE
    27.8k
    Sad kad je prodaja stopirana okrenimo se dolascima. Treba li nam Murić ako ne može Ojeda? Koju poziciju treba pojačati? Špica definitivno.
  • Praskaton
    6.3k
    Juric treba dobit sansu po meni da vidimo jel on to moze,za petka se nadat da ce se uozbiljit a Andrica i Copa prodat po meni..dovest ako se nade nesto kvalitetno i da bude pojacanje a ne prinova kao navedeni dvojac za prodaju
  • Beowulf112
    461
    Bas me zanima koliko je to ponudio clermont za andrica da smo mi odbili..mislim andric je korektno odigrao..ali je visw igrac za rotaciju
  • marcio amoroso
    54.3k
    Bas me zanima koliko je to ponudio clermont za andrica da smo mi odbili..mislim andric je korektno odigrao..ali je visw igrac za rotaciju — Beowulf112

Mislim da su odbijeni zato što je Petko ozlijeđen. Spominjalo se da su ponudili oko milijun eura što je za Andrića ok.
  • NORTE
    27.8k
    Petko ozlijeđen. — marcio amoroso
    Više o ovome? Kad se očekuje povratak?
  • marcio amoroso
    54.3k
    Više o ovome? Kad se očekuje povratak? — NORTE

Ja iskreno nemam pojma. Znam samo da sutra ne igra.
  • Zgistok
    114
    Više o ovome? Kad se očekuje povratak? — NORTE

Znam samo da sutra ne igra. — marcio amoroso

Nije ziher da trasu nece igrat. Pricao je Kopic o tome na pressici. Petko je imao ozljedu i na to se nadovezala prehlada, kao i jos 2-3 neimenovana igraca. Postoji sansa da svi sutra propuste, ali isto tako i da se svi za sutra osjecaju bolje
  • Krizy
    77k
    Nadam se da ćemo uložiti nešto u lijevonogo desno krilo i možda zadnjeg veznog.
    Kad vidim Kopenhagen, koji je ove sezone prodao za 36 milijuna, uloži 23 milijuna uz 4 odštete od 3.5+ milijuna, onda sigurno i mi možemo dovesti dobre igrače. Puno smo veća "faca" na tržištu od njih.
    Zadnje 3 godine Kopenhagen kupio za 45 a prodali za 65, Dinamo kupio za 25 a prodao za 82.
    Ali dobro oni sigurno dobiju više od ulaznica i tv prava, no mi i dalje imamo bolje rezultate u europi.
  • Infinity
    21.6k
    Kopenhagen ima budzet preko 100 milijuna eura.
  • Krizy
    77k
    Nemoj zezat, nisam to znao. Morat ću pregledat sponzore :grin:
    Mislio sam da su tu oko nas ali imaju duplo :gasp:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.