• Stjepan
    479
    Ako Oršic ode možda probati dovesti Drmića ako će se igrati 3-5-2
  • Krizy
    59.1k
    Mislim da Drmić ostaje u Rijeci jer nije Marin Jakoliš.
  • vjeko1701
    16.5k
    Pitanje koliko je ima i koliko je se sluša. Ne bi me čudilo da su Kopić i Krznar dvije najstručnije osobe u klubu
  • NORTE
    17.6k
    Orša i Ojeda naprijed bi značilo da ima tempa napretek, da ima trke napretek i da ima brzine napretek. Sa takva dva napadača nitko nema mira.marcio amoroso
    Definitivno sam protiv prodaje Oršića kad bolje razmislim. Ako želi može ić na ljeto. Čak i da ispadnemo odmah od Seville, bar da ispadnemo muški od boljih i s ispaljenom najjačom artiljerijom.

Dovođenje Bočkaja čini sve naše igrače opasnijima po gol suparnika.
    Prodaja Oršića bila bi veliki korak unatrag za "nuklearnu raketu". Sad s Bočkajem ovaj dinamo je puno jači, s Ojedom bi bio još jači. Rampa Oršiću i dozvola za ljetni transfer.
  • marcio amoroso
    43.4k
    Mi ako igramo 3-5-2 i jednog napadača igra Petko, onda drugog napadača mora igrati netko pokretljiv i brz kao Orša. Ne mogu Petko i Drmić igrati naprijed.

Od igrača u našem kadru vidim jedino Menala i možda Špikića koji to mogu igrati.
  • Stjepan
    479
    E da nisu prodali Gavranovića imali bi bar donekle dostojnu zamjenu za Oršića u formaciji 3-5-2
  • marcio amoroso
    43.4k

Donekle, da. Kažem, idealan je neki brzanac koji je k tomu agresivan i koji ima pluća za 90 minuta. Orša to sve ima. Gavran samo nešto od toga.
  • deda
    38.6k
    Prespor je Gavro za to
  • deda
    38.6k
    Najprije bi to još mogao Luka
  • Stjepan
    479
    Oršića bi pustio na ljeto ali sad nikako jer nam je naslov u prvenstvu i sad u pitanju kamoli odlaskom Oršića.Naslov prvaka nam donosi kvale u LP gdje smo u svakom protokolu nositelji nagrada za ulazak u grupe 22-23mil eura.Ako ne osvojimo prvenstvo igramo kvale za KL gdje ulaskom u grupu možemo zaraditi 5-6mil te bi morali prodati 5-6 glavnih igrača kako bi pokrili godišnji proračun od 40-50mil eura.
  • serbus
    5.2k

Imamo još jedan adut spojiti Drmića sa tram11
  • marcio amoroso
    43.4k

I onda ostaje njegovo mjesto upražnjeno.
  • NB86
    16.9k
    Imamo dosta unutarnjih rezervi za lukino mjesto, gojak/tolic/marin/baturina. Mislim da ivanusec moze vrlo kvalitetno odigrat lijevo krilo ali u ovoj 3 5 2 postavi meni treba neko tko je vise gol igrac, a orsic svakako vise zabija od ivanuseca, jos uz to orsic ima nevjerovatnu obaveznu igru (vraćanje, pressing) tako da sad prodaja, osim ako nije neka ponuda koja izuva iz cipela tipa 12 mil+, nema smisla uz svo postovanje orsicu, ako zeli iskusat nogomet liga petice nek se strpi do ljeta. Lovric ne dolazi u obzir, ako bas nema nikakvog kapitalca za tu poziciju bolje dat spikicu i menalu da podjele minutazu pa na ljeto dovest pravu zamjenu.
  • maddaddam
    2.9k
    Beli, Lirimce, Cabraja... Koliko jos preskupih promasaja trebamo da bi opametili
  • Ali
    2.7k
    Dodatni alat za pregovore u trokutu Orsa Burnley Dinamo.
    Burnley ima na leftwing poziciji igraca koji po TM vrijedi 22-25m€, dosao kod njih prije 5g i mlade ekipe manu, i jma ugovor do 2024. Dakle kolike su sanse da on sjedne na klupu a da Orsa dobije 90min ???

Tak da ako zelis nastupati na SP za RH Dinamo ti to moze osigurati grijanje klupe u davitelju koji ce vjerovatno promijeniti trenera ti tesko moze osigurati katar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.