• deda
    42.1k
    Svatko bira svoj stožer, Krki je po imenima imao super stožer pa je bila mauna.
  • Mališan
    1.9k
    Stefanic je poznati kondicijski trener, ak se ne varam on je bio u stožeru kad smo debelo nadtrčali Arsenal na maksimiru
  • marcio amoroso
    47.7k
    Imena u stožeru uopće ne moraju biti poznata. Tko je znao za Pomsa prije Dinama?

Tko zna kako se zovu Guardiolini ili Kloppovi pomoćnici?

Meni Kopić prvom ne sjeda i rekao sam to odmah, ali pljuvati po pomoćnicima bez da ljudi krenu raditi mi je iskreno smiješno.
  • deda
    42.1k
    A i Kopiću smo već takvu artiljerijsku pripremu napravili da ne može razočarati.
  • The Undertaker
    9.3k
    Realno si u pravu. Ako potonemo, nitko neće kriviti previše Kopića jer većina misli da ne zna i da nije za trenera Dinama. Krivi su oni koji su ga tamo stavili. On može samo pozitivno iznenaditi.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    kopić je bolji trener od krznara, ako se s njim praktički cijelu polusezonu uspjelo biti pri vrhu,
    mislim da će i kopić to znati izmanevrirati u ostatku prvenstva.

međutim, dinamu je na ljeto potreban novi, kvalitetan, iskusan i renomiran trener. osim ako kopić ne oduševi, nadmaši sva očekivanja, značajno poboljša igru, glatko uzme prvenstvo, izbaci sevillu, odigra brutalno protiv ostalih protivnika u europi... :grin:
  • Olmic
    5.5k
    Potvrdio Kopić da Ojeda ima želju doći ali da nije gotovo i da je klub kao klub dao maksimum.. Kaže nije moguće da se okrenu i drugom rješenju
  • Zagi
    13.7k
    Misliš nije nemoguće?
  • Dinamosaur
    2.9k
    To mi zvuči kao probali smo sve ali nije prošlo.
    Meni se ionako ćini da bi bilo bolje uzet Kačavendu i dati mu odmah šansu da igra,mali je uporan i mislim da će uspjeti i u Dinamu.
    A kaj se tiće cijene koju gazda Lokosa traži- pa kaj nema više nitko iz dinamove uprave auto s gepekom?!? :razz:
  • Armagedon13
    959
    Argfc portal javlja da Martin ide u klub dogovoriti detalje odlaska
  • maddaddam
    2.9k
    Krenuo valjda. Nadam se da nije na llami, ili sto vec tamo jasu.
  • Infinity
    20.7k
    Tomás Castro Ponce je novi igrac Godoya. Prema tm igra desnog veznog. Nije krilo kao Ojeda, al tko zna, mozda ovaj transfer nesto znaci po pitanju Ojede.
  • Krizy
    64.3k
    Baš gledam popis igrača koji su bili povezivani s mama u zadnjih godinu dana, od 30+ igrača jedino mi žao što Marquinhos i Sviatchenko nisu došli. Eventualno još Doekhi ali on se još uvijek nešto spominje.
    Onaj Hwang je još dobar u Rusiji te Lincoln u Portugalu, ostalo bi bili promašaji a vjerojatno se za pola njih i nije stvarno raspitivalo.
  • deda
    42.1k
    Taj Marquinhos ti je na posudbi u Botevu iz Plovdiva za kikiriki, a statistika mu je ništa posebno. Vrijednost pala sa 6 na 4 milje, a to je i dalje previše. Maks 2
  • Armagedon13
    959
    Škoti doveli stopera iz USA
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.