• Olmic
    4k
    Svakako bi volio vidjet Doekhi u Dinamu.. Ako dođe on i Ojeda, tada sam gotovo siguran da odlazi Šutalo i/ili Ivanušec
  • Baneki
    787
    Pa Ojedin klub je potvrdio na Twitteru da ostaje kod njih do ljeta. Mislim da je to gotova priča
  • Papastrumf
    13.8k

Kad se to dogodilo?
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Pa Ojedin klub je potvrdio na Twitteru da ostaje kod njih do ljeta. Mislim da je to gotova pričaBaneki

To sigurno nije objavia službeni profil njihov, jer takve objave nema. Izgleda da je stvar u tome šta ovi nisu našli zamjenu još za njega, dok je sve ostalo dogovoreno odavno. Samim time odugovlače sa potpisom.
  • SAS1987
    16k
    Ma Ojeda sigurno odlazi od Godoya, samo pitanje kamo :smile:
  • Infinity
    17.2k
    Godoy samo pokusava izvuci sto vise love, a vjerujem da i ovi iz Vitessea. Zato se to i ne zavrsava brzo.

Koliko god volio u ovoj pauzi citati o pojacanjima, najbolje je kad se to zavrsi iza zatvorenih vrata.
  • Olmic
    4k

Dosta sam uvjeren nakon što sam pročitao članke na Twitteru da su naši vrsni novinari krivo sve preveli..

Doslovno kaže Doekhi its difficult to say no to a big club like Rangers... Što znači da želi tamo, a ovi naši preveli kao rekao je ne Rangers.....
  • vjeko1701
    11.8k
    xD hahahahahaha
  • Baneki
    787

https://mobile.twitter.com/ClubGodoyCruz
    Objava o Ojedi od 4. siječnja. Moguće je da sam nešto krivo shvatio.
  • Papastrumf
    13.8k

Tu su mu samo cestitali na vjencanju. Ne vidim nista oko ostanka u klubu.
  • Mali dioničar
    16.6k
    Ne znam španjolski. :smile: ali ovaj prsten govori da se radi o vjenčanju.

@Baneki jesi mislio na ovo? Odeš na twitter, kopiraš link, klikneš gore kod nas na forumu ikonu ptice pa pejstaš link.

• Armagedon13
    959
    Germanijak prenosi argentinske vijesti da čekamo da Gody kupi napadača,imaju dvije opcije
  • BBB Sibenik
    5.3k
    x2r0fj5obnc1npza.jpeg

Ajmooooooo, peglaju se detalji pomalo
  • NB86
    15.6k
    Dat im rok do ponedjeljka i nakon toga odjeb
  • superhik
    11.9k
    Doekhi:
    "Prate me, ali postoji nekoliko klubova. Dinamo Zagreb, koji je prošlog ljeta imao ozbiljan interes, više nije jedan od njih. Više nemamo nikakav kontakt", rekao je nizozemskim medijima pa dodao:

"Navijači se još ne moraju brinuti da ću otići. Koliko znam, nijedan klub se još nije javio Vitesseu, a nisam ni ljubitelj zimskog transfera. Radije bih otišao u ljeto."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions