• og1986
    2.9k
    Možda je naš izbornik krivo vidio, haj ima 35 a ne 45 bodova.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    kakav gušt će ih biti prcati kad na kraju ne osvoje ništa (po običaju) :lol:
    al to baš treba biti sprdanje do granica dobrog ukusa, masakriranje.
    3
    dao Bog da tako bude a onda pijem krv svakom živučem tovaru cijelo ljeto gore nego komarac onaj najgori iz kopačkog rita
  • Dino
    2.9k

Isprva nisam htio poslusati pjesmu, principa radi, ali na kraju sam se ipak predomislio i iscringo na maks. Kak mu nije neugodno tolko se sramotit? :lol:
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Isprva nisam htio poslusati pjesmu, principa radi, ali na kraju sam se ipak predomislio i iscringo na maks. Kak mu nije neugodno tolko se sramotit? :lol:Dino

al fakat...
    šta mu to treba?
    lik ima para, igrao je u respektabilnim klubovima, a i sad vjerojatno zarađuje bolje od većine estradnjaka na ovim prostorima. što može dobiti s tim sramoćenjem? :lol:
  • NORTE
    12.2k
    To što je dobar napadač ne znači da istovremeno ne može biti cajkaroš, bar u nogometu toga ima, nedavno ste i za Lovrića pisali da sluša cajkaroški radio.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    jedna stvar je biti cajkaroš i slušati extra fm, a druga stvar se sramotiti onakvom pjesmom, koju je vjerojatno i sam financirao jer dotična pevaljka prije tog remekdjela ima 3 videa na youtube kanalu :sweat:
  • Dino
    2.9k
    Ajd razumijem cajkaros, voli te pjesme, tu muziku, al onda mi opet s druge strane nije jasno kak ga nije sram snimit pjesmu s nekom zenskom za koju nikad niko nije cuo umjesto da se muzicki probije u “respektabilne krugove” hahahahaha

Meni je ovo sou, svako malo pogledam i ne vjerujem :lol:

Edit: db-izbjeglica objasnio
  • Infinity
    16.6k
    Mozda je covjek kao klinac sanjao da postane pjevac i sad si je to omogucio :rofl: Sta Boltu treba da igra nogomet i sramoti se s loptom kad je Bog u svijetu atletike?
  • masacusec
    3.9k
    Drmić dosljedno slijedi reputaciju Švicaraca balkanskog genetskog pedigrea....
  • Nolifer
    8.5k

krivi grb je stavio :lol: , čudi me da je išta sa šahovnicom kod dotičnog na tom profilu...
  • vjeko1701
    9.4k
    Dođe mi da se javim xD
  • Blue98
    742

Ne smeta mu šahovnica kad je gayduk u pitanju
  • Nolifer
    8.5k

moguće, a vidi pismenost novinara, od kad je Fićo sa P? :chin:

75s99kmqo6inapk0.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.