• Dautbegović1
    92
    Nizozemci tvrde da je Danilo najbliži Dinamu.Prenosi Tportal.Šta se to događa?
  • Captain America
    20.4k
    Ako dođe Danilo, ovo će po imenima bit najjači prijelazni rok u zadnjih 15 godina. Od Kopića se mora tražit ulazak u Ligu prvaka. Nenad i Zoki nisu dovodili igrače ovakvog renomea pa su imali zapažene rezultate u Europi.
  • Zagi
    10.8k
    Vjerovat ću kad ih vidim u dresu.
    Da u istom transfer roku kupimo Bočkaja, Ojedu i Doekhia, a ne prodamo nikog ključnog brijem da bi me herz strefio...
  • db-izbjeglica
    17.9k
    ne vidim zašto bi dinamo ikoga prodavao...pa prodani su gvardiol, majer, jakić od ovih većih transfera, to je skoro 40 milja eura, čak i ako uračunamo strvinare koji će dio razvući na svoju stranu, opet brutalna lova, + europa. mislim da smo do ljeta mirni što se toga tiče...
  • BBB Sibenik
    6k
    Ma kakav Jakolis ljudi moji, šta dalje od Dinama i Sbk! Ovo je sad eksplodira i tko zna kad opet. Ne tribaju nam igrači koji vuku lajne po noćnim klubovima. Tako da usporedbe njege i Ojede je besmislena, i sa bilo kojim drugim igračem. Ukratko dečko se ne ponaša ka profesionalac.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Tak i izgleda!
  • Zagi
    10.8k
    Kakav je Marin dolje? Jel sredio glavu ili je još propuh prisutan?
  • BBB Sibenik
    6k
    Kako se meni čini, mis da je odlucija se bavit nogometom u svojoj glavi konačno! Posudba u sbk mu je možda i spasila karijeru. Ja sam uvjeren da taj dečkom ima šta pokazat u Dinamu i da će vratit kao jedan od glavnih igrača.
  • deda
    38.8k
    Vjerujem da smo svi vidjeli ogroman napredak u njegovoj igri ove polusezone. Nije nemoguće da ga se povuče već i sad ako uleti neka prodaja.
  • Ali
    2.7k
    Izgleda da nista naucili nismo u klubu.
    Vjerujem da se moglo postici neki dogovor sa bracom Kovac kad se bas tako poklopilo da na.a treba veliko trenersko ime a oni su trenutno slobodni.
    Ovako ostaje ona stara da smo dali mercedesa u ruke ljudima koji su odvozili par sati na biciklu ponyi..

Kazu da je formiran (ne)strucni stozer:

Kopic - 1. violina (max doseg u karijeri 5.mjesto...)
    Peternac - prvi pomocnik (vec vidjenjo znanje i kvalitete, vrh je ona slika tupog pogleda i one hrpe papira u ruci...)
    Dario Basic - drugi pomocnik - max doseg u17HR i u23Bahreina ili take nekakve zemlje
    Sandro Perkovic - pomocnik pomocnika - teskim pregovorima smo ga oteli drugoligasu sa Cipra !!!

Dakle kad pomislis da nemoze gore, uvijek moze i od goreg jos gore ovaj nas Dinamo...

Tak da svako daljnje pracenje transfera sa ovako iskusnim i lukavim strucnjacima je besmisleno bacanje novaca u vjetar.
  • maddaddam
    2.9k
    Zidanes y Pavones sistem.
    Sa tim da su 'Zidanesi' na travnjaku, a 'Pavonesi' u 'stručnom stožeru.
    Dobar trener može izvuči maksimum od nazovi lošijeg igrača, ali teško da će bolji igrač izvuči neki maksimum od osrednjeg trenera.
  • Zagi
    10.8k
    Maro Katinić Contract expires: Jun 16, 2022
    Do 18. ne može potpisati profesionalni ugovor ili kaj ? Kak to ono ide?
  • deda
    38.8k
    Da
  • NORTE
    17.7k
    Zidanes y Pavones sistem.
    Sa tim da su 'Zidanesi' na travnjaku, a 'Pavonesi' u 'stručnom stožeru.
    maddaddam
    Znaš onu uzrečicu o mišu na čelu lavova. No i Krznar je bio na klupi kad je pregažen Mourinho.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.