• Olmic
    5.1k
    Fener se uključio u "borbu" za Ojedu, iako mislim da je gotovo.. Ali dok se ne slika u dresu nije ništa gotovo....
  • Woot
    101

Nece Franjic stopera dok je Peric tu (i nece Teo nego Lauritsen, po SN)
  • Captain America
    20.4k
    Ako je Ojedi s 23 primamljivije otić u klubove di idu isluženi igrači uzet zadnje novce i koji se bore za kvalifikacije za konferencijsku nego doć u Dinamo koji svake godine ima što reći u Ligi prvaka ili Europskoj ligi, još bolje. Dat 5 milijuna za igrača s takvim mentalitetom je suludo.
  • marcio amoroso
    43.6k

Tako navijač Fenera može reći da je Ojedi karakter nula što ide igrati pred 2 tisuće, a može pred 20 tisuća u prosjeku.
    Može mu pokazati sliku njihovog i našeg stadiona i tako dalje.

Može se to svakako gledati. Ako je sve dogovoreno doći će kod nas, ako se ide u licitaciju s nekim mi tu gubimo. Viđeno već puno puta.
  • Krizy
    59.3k
    Ante Crnac u Slaven Belupo. Ne piše jel posudba ili transfer ali čini mi se transfer.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Tako navijač Fenera može reći da je Ojedi karakter nula što ide igrati pred 2 tisuće, a može pred 20 tisuća u prosjeku.
    Može mu pokazati sliku njihovog i našeg stadiona i tako dalje.
    marcio amoroso

nogometaši, pogotovo strani, igraju za lovu, uspjeh i budući transfer.
    ako mu je do publike, mogao je u MLS, igrati u ligi sa većom pojećenosti od turske, uključujući i igranje na stadionima od preko milijardu dolara pored kojih čak i fenerov stadion izgleda kao poljski wc...
  • deda
    38.8k
    Niko Janković se vraća s posudbe u Gorici. Vjerojatno će negdje drugdje na proljeće.
  • Zagi
    10.8k
    Meni je Crnac jedan od 2-3 najtalentiranija iz d2.Kakav je ovo transfer?
  • maddaddam
    2.9k
    Kakav je ovo transfer?Zagi

Krznarovski. Vidi pod Gavranović.

Mali je potencijal. Za posudbu ok, transfer nikako.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Nije krznarovski..dinamovski - tipa Kulenović, špikić, pa i bočkaj..pokloni pa otkupi za velike pare
  • Crusades
    17k
    Vidio na Instagramu na nekoj stranici da je sve dogovoreno s Kačavendom, ostaje u loksi do kraja sezone pa na ljeto u Dinamo.
  • Olmic
    5.1k
    Ojeda još nije došao jer Godoy nije potpisao ugovor o transferu prema SN..
  • NORTE
    17.7k
    Nadam se da će Ojeda potpisat i da je zaista pojačanje za desno krilo. Totalni napad na Sevillu!
  • Beowulf112
    396
    Meni to smrdi..cim tako odugovlace..svijesni su onda da se jos neko ukljucio u utrku..i ici ce licitirat da malo dignu cijenu
  • superhik
    12k
    "Moj zastupnik mi je rekao da postoje ponude iz Europe i Sjedinjenih Država. Analizirat ću ponude koje su stigle iz inozemstva i time se odlučiti na daljnje korake. San svakog igrača je igrati i uspjeti u Europi te igrati za reprezentaciju Argentine", rekao je Ojeda, koji ima ponude Dinama i američkog Orlanda. Iz njegovih riječi jasno je da mu je draža opcija odlaska u Europu.

Dinamo je, tvrde argentinski mediji, ponudio i više novca od Orlanda. Dinamo za Ojedu nudi 5.2 milijuna eura, a Orlando nekih pola milijuna eura manje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.