Šibenik ima otkupnu klauzulu. Ja sumnjam da se tu ikoga pita osim njih. — marcio amoroso
I ja bi rekao da se klub koji uzima igraca uz opciju otkupa u svakom slucaju zastiti, jer onda ta opcija o otkupu nema smisla. Ne znam kakav amater bi morao sklapati taj ugovor u ime Sibenika i dozvoliti mogucnost da im Hajduk moze utjecati na ishod moguceg transfera. — Infinity
Imala je i Rijeka otkupne klauzule za Kulenovića i Menala, ali je bilo jasno da ih neće iskoristiti jer su imali prevelike plaće u Dinamu. — xavier
Nisi u pravu. Kulenović je imao preveliku plaću i Rijeka to nije mogla plaćati. Da bi se realizirao transfer, igrač mora potpisati novi ugovor. Nije ovo NBA da samo preseliš ugovor u novi klub. — xavier
Klub koji posuđuje igrača može otkupiti igrača ako ima otkupnu klauzulu i protiv volje igrača. Igrač je vlasnistvo kluba i klub ga ima pravo prodati. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.