• Dudu
    2.6k
    Zbog vas pametnjakovica, ljudi i napustaju forum.

Cuj malo odgoja. Pisu se u zadnje vrijeme takve pizdarije da je to strasno, a ja bas dosao da me ti poducis. Dinamovi su igraci svete krave, pa nemamo o cemu vise ni raspravljat, gasi forum.

Lik za sebe kaze da je za seoske klubove i pijan se zabije u benzinsku, pa mu eto ja rusim ugled
  • GZomanid
    748
    Ma ja sam potpuno za krapinskog bombardera, imat ću puno strpljenja za njegove gluposti i očekivat onaj neki potez na tekmi..
  • deda
    40.5k
    Daj dečki opustite se malo. Badnjak je. :heart:
  • vjeko1701
    18.1k
    Ako je nekome jedini doprinos koji želi ostaviti na forumu dinamove igrače zvati debelim alkosima, neću suzu pustiti ako ode...

Raspravljati se može i bez onakvog vrijeđenja, štoviše, kvalitetne rasprave su usvijek one bez takvih sranja.
  • NB86
    17.1k
    zvat petkovica debelim alkosom je meni primitivno, fala bogu necu nikom nista zabranjivat ali ljudi koji takve stvari pisu su uglavnom klaunovi.
  • Dudu
    2.6k
    Isprike znalcima. Evo ja kao klaun ostavljam svoj zadnji post na Zoni.

Pozdrav svim Dinamovcima dobre volje, sretan Bozic i novogodisnji praznici.
  • GZomanid
    748
    Ma jbg ima nas svakakvih, svako sa svojim načinom izražavanja. Meni je neugodno kad se sjetim svinjo debela, a nije da nisam vikao svojevremeno
  • vjeko1701
    18.1k
    Pa dobro, je to baš potrebno? Nismo neke srednjoškolke da se durimo jer je eto mrvicu zaiskrilo. Sve se da normalno rješiti, raspraviti.
  • NORTE
    19.2k
    Meni je neugodno kad se sjetim svinjo debela, a nije da nisam vikao svojevremenoGZomanid
    NEMA OPROSTA.
  • NORTE
    19.2k
    Moto dinama je "nema predaje", a otkako smo izvukli Sevillu o njoj valjda ni riječi, kao da je to dvoboj koji tek tako moramo odradit i dobro, europsko proljeće je tu i ajmo to odigrat reda radi, kao da smo izvukli Bayerna koji je u međuvremenu doveo Haalanda, Salaha i DeBruynea. Dok ta Sevilla muku muči s petoligašem Antraxom.

Vlada nekakva nesigurnost da se neće osvojit titula iako je kadar najbolji i samo se o Hnl-u priča kao da nismo osvojili 14 od zadnjih 15 titula. Sve naopako. Umjesto da se cijeli klub nabrije na Sevillu, a ne da jedan dinamo koji je za Hnl nuklearna raketa razmišlja hoće li ga uštopat Istra, Gorica, Rijeka i ostali klubovi koji spajaju kraj s krajem da prežive igranje Hnl-a.
  • Dino
    4.3k
    Iskreno, ja ne razmisljam o Sevilli nimalo jer vec to smatram rijesenim prolazom, a ne Bayernom koji je doveo Haalanda :lol:
  • Ludovic IX
    9.7k
    Jel netko čitao majerov intervju? Govori o tome zašto je njegova igra napredovala i kaže da se na treningu (i na utakmici) sve igra brže, intenzivnije..

Što sprečava naše trenere da intenzitet i brzina odigravanja na treningu bude jača, brža? Ok, Majer možda ima ukupno bolje suigrače neg je imao u dinamu ali da dinamo sutra izvuče rennes, rekli bi da je 50:50..

I sad zamisli da su treninzi u dinamu na razini jačeg francuskog prvoligaša.
  • Mali dioničar
    18k
    Čitao sam ja intervju.

Pa jasno je da je francuska liga brža, koji hrvatski klub je konkurentan odgovarajuće plasiranom klubu francuskog prvenstva?

A utakmica je najbolji trening.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Ne kažem da nije, ali pitanje je zašto mi ne možemo parirati fizički njima. Što sprečava nekoga da trči više i da odigrava brže. Zašto naši treneri ne uče od boljih od sebe?
  • Jaro
    10.7k
    cak mislim da je id Bjel8ce naovamo Dinamo puno manje, ili cak nikako fizicki u zaostatku za euro klubovima. Kad se sjetim "vrhunskih 60 minuta" protiv nekih jacih suparnika, a onda zadnjih pol sata raspad zbog fizicke nemoci. Nikad mi nije bilo jasno od kud takva razlika u onome kaj svi imaju vise/manje jednake uvjete...
    Ne govorim o lokalnom nizeligasu, vec o profi klubu s proracunom od nekoliko desetaka milja eura...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet