• Mali dioničar
    17.5k
    Evo, da je igrao umjesto Andrića u ovoj formaciji sa 2 špice, to bi bilo.

Oršić i Petković kao Cvitanović i Viduka, to je to.
  • deda
    37.4k
    Slavni 3-5-2
  • Navijač Dinama
    10k
    Kako je netko rekao, čovjek je George Best za naše. Kad hoće igrat, jednostavno je najbolji, a kad mu se neda, onda baš neće.
  • NORTE
    16.2k
    Može li netko naći sliku naslovnice nekog tovarskog glasila na kojem otprilike piše "počinje nova sezona Hnl-a, dinamo kreće s 12 bodova na tablici".

Već par puta je Lokomotivala pobjeđivala dinamo i to u periodima kad su 3 boda dinamu bila ključna za titulu, mislim da su dobivali i Jurčevića i Zokija, kako onda ne i Krznara.
  • Infinity
    18.6k
    Pa u posljednjih pet sezona, ukljucujuci i ovu, Lokomotiva je protiv Dinama osvojila 14 bodova, a Hajduk 16. Pitam se kako filijala koja nam pusta osvoji skoro pa jednako bodova kao jedini rival koji nam ne skida gace.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Proletio malo po komentarima na instagramu Zubčića, ono kaj sam vidio me nije ni malo iznenadilo. Ekipa ga vrijeđa maksimalno jer "podržava zlo" i prijeti se da će i on doć na more i slične pizdarije. Nikad nisam mislio da jedan klub može izazvati takve komplekse određenim ljudima.
  • marcio amoroso
    42.2k

Nažalost je tako. Carević je svojedobno bio najveće tovarsko smeće pa sada lijepo trenira djecu po ZG. Juranovic je bio veliko đubre u dresu Hajduka, a iz Dubrave je. Mi smo vjerojatno pretolerantni. Mogu nam hladno raditi šta hoće. Jedan prijatelj je rekao da ga nebi iznenadio njihov korteo kroz Zagreb i nije daleko od istine.
  • vjeko1701
    15.6k
    Nismo isti...
  • marcio amoroso
    42.2k

Volio bi jedan korteo torce kroz ZG?
  • Keyser Soze
    13.8k
    nebi iznenadio njihov korteo kroz Zagrebmarcio amoroso

Ma to je bilo jedino moguće u ono vrijeme kad je grupa bila u većim problemima prije nekih 7-8 godina, sad nema šanse.
  • og1986
    2.9k
    korteo torce kroz ZG?marcio amoroso

Bi završio ko onaj krvavi derbi, nemojmo sada kada su bolnice pretrpane
  • NB86
    16.8k
    To sto su odvratni ne znaci da mogu radit sta god zele, ima momaka koji svaki njihov dolazak dobro isprate, nece se oni nikad po zagrebu setat.
  • superhik
    12k
    Mislim da neke stvari nisu za pisanje po forumu
  • NB86
    16.8k
    Nije za pisat po forumu nebuloze da bi oni korteo po zagrebu radili.

Inace sto se tice priopcenja opet ce jadni osjecani najebat pa ce se na njima kompenzirat, ocekujem udaranje tovara i oprosten crveni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.