• Mališan
    1.9k

Ne sjećam se da su ikad bili ovak euforični. Neka, pad će zbog tog bit za njih još bolniji, a za nas još slađi.
  • Zgistok
    113
    Znači ovdje imamo mobilizaciju jer se uvukao strah da će Maksimirom zagospodariti navijači kluba koji nema naslov 15 godina na stadionu kluba koji je osvojio isto toliko naslova u istom periodu, a dečki stavljaju kriterij za navijaštvo trofeje.Mali dioničar

Postoje uzroci i povod.

Uzrok sigurno nije ovo što si napisao nego to što i na ovom forumu ima više aktivnih korisnika nego što Dinamo ima navijača na stadionu godišnje, da ne pričamo kad zbrojimo razne IG, FB, ove one stranice, pratitelje, lajkove, kurce palce, balkanske, hrvatske, juznoeuropske, susjedno-slovenske i ostale navijače. Povod jest i od grupe fenomenalna odluka jer je ovo idealna prilika da se mobilizacija pokrene, pogotovo ako ce se ic u širem smjeru.

Ne bi bilo prvi put da tovari dodju brojniji al ova sizofrena situacija gdje se na internetu ne mozes okrenut od pametnjakovica koji svi znaju, sta, kako, gdje, zasto a na tribini protiv Rijeke dodje 1300 ljudi. Opravdanje jednostavno ne moze postojati i to je kraj, ova mobilizacija je prilika da se stvori nesto zdravo, da se unese nekakva pozitiva, da Dinamo ne zivi samo 3 dana godisnje nego da se festa moze napravit i protiv jebene Lokomotive
  • Somport
    570
    Ah, čari "slobode medija".
  • NORTE
    15.7k
    Večeras može dobiti otkaz
    Prema pisanju portugalskih medija, Jesus bi mogao dobiti otkaz već večeras, ako Benfica ne pobijedi Dinamo Kijev u 6. kolu skupine E Lige prvaka.

Benfica igra sutra.
  • superhik
    12k
    Marčinku netko hakirao profil :smile:
    y4e2bq8u1bb87kcs.jpg
  • Crusades
    16k
    Upravo dobio sliku od frenda i taman krenuo pisat ovdje... kaj su se štakori počeli glodat međusobno ili je neka sprdnja?
  • Bosna86
    12.1k
    Pa Marcinko je van kombinacija vise od 2 g
  • Crusades
    16k
    Znam, al mi je čudno da ovak direktno udara
  • SAS1987
    17.4k
    Marčinko je izbačen iz kluba jer bio čovjek od znamo koga. Ili ima opet neku agendu ili je uzeo previše konjskog ivermectina .
  • superhik
    12k
    Nikola Vlašić u intervjuu za West Ham stranicu:
    "U Hrvatskoj imate veliko rivalstvo između Hajduka i Dinama. Zadnjih 15-ak godina Dinamo ima znatno bolje rezultate, no i dalje vlada osjećaj da je Hajduk povijesno veći klub"
    E sad kad bi fino Nikolica mogao objasniti kako je došao do tog zaključka da je Hajduk povijesno veći klub, bilo bi lijepo
  • marcio amoroso
    41.5k
    Nikola Vlašić u intervjuu za West ham stranicu:
    "U Hrvatskoj imate veliko rivalstvo između Hajduka i Dinama. Zadnjih 15-ak godina Dinamo ima znatno bolje rezultate, no i dalje vlada osjećaj da je Hajduk povijesno veći klub"
    E sad kad bi fino Nikolica mogao objasniti kako je došao do tog zaključka da je Hajduk povijesno veći klub, bilo bi lijepo
    superhik

Tovarsko smeće fuj :vomit:
  • badjibadara
    4.6k
    - Bio je to za mene lijep trenutak. Ali, to je bio samo jedan moj uspjeh u 20-ak utakmica protiv Zagrepčana! Sad smo u poziciji da izbacimo Dinamo iz Europske lige i to je velika želja za svakoga u Hajduku, kao i za mene! Ali, ne razmišljam previše o tome, više sam fokusiran na West Ham, želim igrati i pobjeđivati – otvorio se Vlašić, dodavši i ovo:

- Naše je suparništvo veliko, ali svi smo zajedno kad igramo za reprezentaciju Hrvatske i ne razgovaramo previše o klubovima. U Hrvatskoj imamo velik broj talentiranih i tehnički jakih igrača, ne samo u Dinamu i Hajduku. I većina tih igrača može igrati u jakim inozemnim klubovima, samo im je potrebna prilagodba na drukčiji, agresivniji nogomet od onoga koji se igra u Hrvatskoj – smatra Vlašić.
  • superhik
    12k
    Cijeli intervju je zapravo jedan veliki shit of the day. Osim dijela gdje priznaje da ih je Dinamo uvijek guzio kad je on igrao :lol:
  • Crusades
    16k
    Jad i kompleksi cure iz svake rečenice. Smeće tovarsko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.