• Mališan
    1.9k
    Nek u idućih 5 tekmi Kopić odmrzne Bulata,Špikića i Tolića, a zamrzne par zvijezdica i napravio je dovoljno.
  • Nousername
    825
    Nakon prodaje svih tih igraca covjek bi ocekivao da ce se gurat mladi talenti poput Bulata,Baturine,Tolica,Stefulja i Spikica pa makar izgubili utakmice njima je za razvoj najbitnije da igraju a u buducnosti bi se vidjeli rezultati.Pod Krznarom svatko od njih nije dobivao nikakvu paznju osim u kupu i Bulat je znao ulaziti u cini mi se svim europskim tekmama ali poanta je da nitko od njih nije napredovao.
  • xavier
    12.1k

Meni je iskreno veći problem od toga što mladi nisu napredovali, činjenica da su svi glavni igrači nazadovali.
  • LovroZG
    1.3k
    Zašto se Tolić sa svojih 25 godina ovdje smatra “mladim talentom”? Znam da je došo iz Lokomotive, al nije svaki igrač tam golobradi mladić.
  • Mališan
    1.9k
    Tolić, Špikić i Bulat su igrači koji odmah mogu biti osvježenje i napraviti promjenu bez obzira na dob i godine. Oni su se već i više nego dokazali na hnl razini da mogu raditi razliku. Odmah svoj trojici dat šansu protiv magaradi i uvjeren sam da će ekipa izgleda tpuno drugačije.
  • Nousername
    825
    Nadam se samo da ljudi a pogotovo uprava znaju da sve to dolazi od kvalitete trenera i stozera.Dok su kod Bjelice svi napredovali kod Krzanara su igraci cak losiji nego su bili kad su dosli
  • Nousername
    825
    Zašto se Tolić sa svojih 25 godina ovdje smatra “mladim talentom”?LovroZG

Tako vecina govori za one igrace koji nisu dobili normalni priliku a znamo da imaju stosta pokazati i dosta vremena za napredak
  • reziser
    7.7k
    tolic je samim svojim ulaskom jucer odmah pokazao kvalitetu, borbenost i podigao igru na visu razinu
    ne znam zakaj ne dobija vise prilika
  • Nousername
    825
    n7px6qyky5a1dyoe.jpeg
    Izgleda da je cilj nakon pet utakmica produzit Kopicu ugovor.Znaci jos od Bjelice nisu nasli niti jednog trenera vec su sve bili ljudi koji rade u klubu.Cekamo jos samo da Antolic bude trener
  • marcio amoroso
    45.4k

Zašto ignoriraš nogometno znanje koje posjeduje gospodin Barišić?
  • LovroZG
    1.3k
    "zato smo i reagirali"

Zajebava nas sve po redu ova uprava, reakcija im je prihvaćanje tuđe ostavke.
  • xavier
    12.1k

Baš čitam...pa zar nije Krznar "dao otkaz"? :cool:
  • Mali Zeus
    19.2k
    Kako se zaletio. :grin:
  • Ludovic IX
    9.7k
    Kakav špiki. nadam se da se varam, ali on je razina gorice i to je to. od njega možemo dobiti u budućnosti neki milijun od mađara ili poljaka i to je sve što će on dobroga donest u dinamo.

Tolić ima problem kad igrta od početak, valjda se izgubi i obično najgori na terenu. kad uđe s klupe, redovito najbolji.
    Bulat je talent kojeg treba brusiti.
    Štefulja treba koristiti više jer Franjić je rupa na beku a leovac je neznam gdje, možda ga kopić ponovo odmrzne.
    jebo me pas, ja bi u prvi sastav počeo gurat malog Barišića. nek igra protiv dragovoljca, istre i nek se diže. nama nasušno treba dobar centarfor
  • Nousername
    825
    Jel ima neko statistiku Barisica u ovoj sezoni?Znam da je na football manageru masina za golove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet