• Mališan
    1.9k
    Kakav špikiLudovic IX

Tolić ima probleLudovic IX

Bulat je talent· kojeg treba brusiti .Ludovic IX

Stari kaj ti misliš da je bolje nastavit igrat s ovom inertnom ekipom i da igraju u kontinuitetu loši Mišić,Gojak, Oršić/Ivanušec umjesto prodrmat ekipu s mlađim talentiranim i na hnl razini dokazanim igračima. Vrh mi je kaj podcjenjivački pišeš o navedenom trojcu kak nisu dovoljno provjereni i kvalitetni i onda napišeš da bi trebalo gurat Barišića. :lol:
  • Nousername
    825
    loši MišićMališan

Po cemu je on loš?Lik igra svaku tekmu isto ko i Petko i jos je jedini kreator u veznom redu koji nesta pokusava.Obojici treba odmor ali naravno ne sada kada igras najvaznije tekme sezone
  • LovroZG
    1.3k
    Barišić ima 2 gola i asistenciju u 9 tekmi druge lige i 2 gola u 3 tekme juniora. Treba njega pustit na miru da se proba iskazat u drugoligaškoj konkurenciji, a ne gurat ga u prvoj ekipi.
  • SAS1987
    18.5k
    Jel ima neko statistiku Barisica u ovoj sezoni?Znam da je na football manageru masina za goloveNousername

Na FM1908 ima konstantno 30+ golova u ligi Austro-Ugarske.
  • marcio amoroso
    45.4k
    Možda Jurić može biti ta toliko željena napadačka opcija. Ako ne može onda se mora posegnuti u novčanik i kupiti pravog napadača. Čop i Andrić to sigurno nisu.
  • Mališan
    1.9k
    Po cemu je on loš?Nousername

A po čemu je posebno dobar? Defenzivno visi i kasni u svakoj reakciji. Spor je na nogama i kasni u duelima. Najbolji mi je bio kad je ulazio s klupe prošle sezone, ove godine s većom ulogom i odgovornosti je opasno pao u izvedbi.
  • NitkoBitan
    31.2k
    Jel se mogu uclanit u klub recimo u nedjelju ujutro i s tom nekom potvrdom podic besplatnu kartu prije tekme il se treba bas cekat clanska
  • Miro93
    2.8k
    Ajde, dobro je :) Ovako i treba biti. Cijeli dan o posjeti, o stadionu, o treneru, o igračima i o idućoj utakmici. Bilo je ne tako davno toga da se o ničemu nije pisalo i pričalo.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Ja bi Franjića u sredinu, a Štefulja na beka. Franjić je moćan fizički. Nadam se da nećemo opet Menala gledat u prvih 11.
  • kinfa95
    536
    Andrić je bez dvojbe trenutno naš najbolji napadač
  • reziser
    7.7k
    Andrić je bez dvojbe trenutno naš najbolji napadačkinfa95

onda je to jako žalosno....
  • kinfa95
    536
    može biti žalosno ili ne, ali boljeg nema
  • Keyser Soze
    15.9k
    Željko Kopić, novi trener Dinama na današnjem predstavljanju:

"Specifičan je trenutak koji se sinoć dogodio. Svi zajedno stajali smo iza Damira i momčadi, vjerovali smo da će se rezultati popraviti, ali je završilo tako kako je završilo. Damir je povukao svoj potez, uprava je obavila razgovor sa mnom i ja sam se kao djelatnik kluba koji živi za Dinamo stavio na raspolaganje."

Kopić je ranije u trenerskoj karijeri trenirao između ostalih i najvećeg Dinamovog rivala, splitski Hajduk, koji u nedjelju u zahuktalom nizu dolazi na Maksimir:

"Svi znaju da sam bio trener u Splitu, maksimalno sam radio u interesu Hajduka i u jednom periodu imao jako kvalitetne rezultate. Svi koji su pratili moju trenersku karijeru znaju da mi nije bilo previše lagano i da sam prolazio kroz dosta zahtjevnih situacija"

"Očekujem ozbiljnu utakmicu, znam dobro mentalitet Hajduka. Pratio sam trenera Dambrauskasa i napravit ćemo sve da budemo pravi. Dinamo ima kvalitetu, ali se negdje po putu pogubila nit. No, moja vjera u svlačionicu je apsolutna."
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Tesko biti najbolji kad je jedini :grin:
  • trender
    170
    Ja sam nakon učlanjenja dobio račun/potvrdu za učlanjenje s kojim sam mogao ići u fan shop pa koristiti popust. Za karte nisam siguran, ali ako se preko tog računa može dobiti popust u dućanu, onda vrlo vjerojatno može i besplatna ulaznica za tekmu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet