To su oni, uvijek bili i bit će. Jako dobro znaš moje mišljenje o njima, a i njihovoj mržnji. Pokažimo i na zoni da nismo isti.boce vina sa natpisom “mrzim ’? — marcio amoroso
I nigdje ne vidiš krivnju uprave? Ljudi, osvjestite se šta su nam od kluba napravili. Pokradeni klub, a u bijegu i dalje kolo vode.zbog Dinama dođe 1200 ljudi — marcio amoroso
Ovime se zona treba baviti.Sto se tice posjete na stadionu...do novog stadiona po meni nista od tog...
...prevelika dominacija kluba (loša liga),20 g mucki oko kluba,infrastruktura iz ne znam kojeg stoljeca...ne opravdavam ne dolazak ljudi,ali slika oko dinama je izvrnuta skroz vec 20 i vise godina...ajde sto nema ljudi na stadionu,nego nema tribina jbt,pozatvarane... — Logistika
zbog Dinama dođe 1200 ljudi
— marcio amoroso
I nigdje ne vidiš krivnju uprave? — NORTE
Ljudi ne dolaze na stadion jer nedovoljno mrze Hajduk, je li to poanta? — Mali Zeus
↪Mali Zeus
Koji je tvoj razlog da ne dolazis na Maksimir?
Zivis u Zagrebu, a bio si mozda na 5 utakmica u zadnje 3 godine.
Sto bi tebe kao dinamovog simpatizera privuklo na stadion? — Papastrumf
Ljudi ne dolaze na stadion zbog bolikurcine. Boli ih klinac sto im se ispod prozora pjeva mrzin Dinamo srpsko ime to. I da, da ih se više “ne voli” posjeta bi bila bolja. Šta je tu čudno? Pa napisao sam gore, na cistu ljubav prema Dinamu imamo 1200 ljudi u prosjeku. — marcio amoroso
Tko je doveo Lokomotivu u prvu ligu?! Klub bez navijača pa i zapad Kranjče navija za Hajduk 2-3 puta po sezoni. Tko je uništio odnos kluba i navijača? Ovo stanje traje barem 11 godina. Tko je zatrovao ligu svojom diktaturom? Tko je izvukao lovu iz kluba pa sad iz Bih vodi kolo? Što ćemo sa (Bandićevim) stadionom u 2021.godini, opet uprava nije kriva? Pa tko je onda? Gdje je ukradeni novac?ne možemo za sve i uvijek i vječno kriviti upravu — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.