• Blue98
    795
    9n3nd884bjh4274a.jpg

Kad će prestat tovarska patetika po medijima
  • NORTE
    15.7k
    Kad će prestat tovarska patetika po medijimaBlue98
    Tek je počela.
  • Blue98
    795

Jadni mi onda
  • superhik
    12k
    spot je užas. Nimalo emocije s kojom se toliko hvale.
  • Blue98
    795

Nisam gledo al svaki dan mi izbaci neki članak o novoj pjesmi o hajduku.
    A eto izgleda da ne mora vise bit ni kvalitetno al ako je o njima odma se mora na sva zvona o tom pisat, fuj.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Pjesma je kao 2 pjesme u jednom, totalno nespojivo, Antić repa kao i onda se ubacio Mišo s refrenom. Al bemti oni od jedne obične pjesme naprave priču da to traje tjednima.
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Ma ovi navijači hajduka bi prodali bubreg da mogu osvojit jedan naslov prvaka. Komplekse smo mi nabili i mi i Rijeka i Osijek da je to čudo.

Nakon prvog poraza će im opet bit kriv trener kojeg sada veličaju i takooo u krug.

Ali ajmo se mi bavit svojim izdanjima pa nek drugi cvile kako i koliko hoće.

Kao što je netko napisao:'tko god da sad ne dođe na tekme danas i u nedjelju , a u Zagrebu je ili radi,studira,školuje se neka se zapita kakav je navijač.
  • badjibadara
    4.6k
    6e2yUDE.jpg

Na vrata svlacionice. Danas.
  • Mali Zeus
    17.2k
    U dvije tekme takva promjena da se već može zaključiti da kažnjavaju svaku opuštenost. :rofl:
  • xavier
    12.1k
    Rekao bih da se "malo" previše opterećujete Hajdukom. Pa nek govore i pišu što god žele...meni osobno nema ništa bolje nego kad ih euforija udari na najjače pa ih onda prizemlji serija od 3-4 utakmice u kojima ne mogu dobiti Istru, Slaven i Šibenik
  • superhik
    12k
    Pobjedili su Lokomotivu i Istru, Rijeku sumnjivo. Prekinite prvenstvo i proglasite ih prvacima.
  • masacusec
    5.3k
    tovari su ko balon, lako se napušu, još lakše ispušu.
  • reziser
    7.5k
    Lovac u britanskoj Potjeri rekao da je Hajduk iz - Srbije. Njegovi protivnici: 'Da nije iz Švicarske?'

Red je, da iskoriste lovčevu pogrešku, došao do troje natjecatelja, a oni nisu znali ni odakle je Split. Jedna je otišla do Švicarske, a drugi je, pak, mislio da je iz Skandinavije

Hajduk Split nogometni je klub iz koje države, dobio je lovac pitanje u završnoj potjeri britanske inačice popularnog kviza.

- Srbije - odgovorio je Shaun Wallace kao iz topa.

Red je, da iskoriste lovčevu pogrešku, došao do troje natjecatelja, a oni nisu znali ni odakle je Split.

- Gdje je Split - upitala je jedna od njih pa otišla sve do Švicarske...

- Negdje Split jest. Da nije iz Švic...
    Drugi se ubacio:

- Rekao bih u Skandinaviji, ali nisam pametan.

I konačan odgovor.

- Švicarska.

Pogledajte i sami:

engleskapotjera i hajduk, he he
  • NORTE
    15.7k
    Lovac u britanskoj Potjeri rekao da je Hajduk iz - Srbije.reziser
    Od njih potiče ime kluba.
  • reziser
    7.5k
    ziher su na taj hajduk mislili :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.