• Mali Zeus
    14.2k
    "HNK Rijeka ovim putem demantira sramotne natpise na Dalmatinskom portalu (https://bit.ly/3DYgnoo) koji su na svojim stranicama u članku "RIJEČKA SRAMOTA SE NASTAVLJA: Suspendirali dječaka, obitelj doživljava prijetnje" iznijeli tvrdnje vezane uz HNK Rijeka koje nisu potkrijepili niti jednim dokazom u navedenom tekstu. Klub će ispitati koji su mogući pravni koraci u ovom slučaju, te će cijeli slučaj prijaviti Pravobraniteljici za djecu Republike Hrvatske."bbb medimurje

Izmislili priču da će se mali kazniti i onda jahali po tome u stilu nemojte širiti priču o tom dječaku jer će biti kažnjen. Apsolutno treba tu priču izvesti na više instance.
  • Oluja
    4.5k
    Realno mali zasluzuje da ga se suspendira a Rijeka nek malo bolje odgaja svoje igrace
  • xavier
    12.1k
    Ma dobro, neće ga izbaciti iz kluba, ali da se radi o jako neprimjerenoj stvari, apsolutno. Da se razumijemo, naravno da valjda u niti jednom klubu svi klinci koji tamo treniraju ne navijaju nužno za taj klub, ali jedno je tvoje privatno mišljenje, a sasvim nešto drugo slaviti pogodak gostujuće momčadi u utakmici u kojoj sudjeluješ kao sakupljač lopti. Prilično bizarno po meni.

Najjači mi je tekst u SN u stilu "bilo je i negativnih komentara oko toga"...a ne, kakvi bi trebali biti komentari? Trebala bi biti lijepa priča što u derbiju slaviš što je tvoja momčad izgubila??
  • deda
    34.1k
    Dijete je to, ne treba ga razapinjati. Naučit će valjda poštovati majicu koju nosi.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i švicarski napadač Josip Drmić novi su članovi Hajduka.

- Još sam odmalena počeo pratiti Hajduk, dolazio sam na Poljud gledati svoje Bijele. Kao što je moj otac mene naučio voljeti Hajduk, tako ću i ja svoju djecu... - kazao je hrvatski Švicarac Drmić.

Koliko si upoznat s nogometom u Hrvatskoj, klubovima, igračima?

- Navijam za Hajduka!

Opa, evo meni naslova! Od malih nogu...

- Ha, ha... A za koga ću drugoga? Imam kuću dolje u Splitu, tamo mi je obitelj, mama i ćaća. Kad sam dolje odem do Poljuda, pogledam utakmicu. Evo, bio sam za Božić u Splitu, na ponoćki sam vidio Ivana Perišića...

Teško je prihvatiti da je netko mali klub koji nema navijače dalje od Kvarnera.

A kaj tek onda reci o ovome? Najbolji i najvažniji igrac veliki navijac najveceg rivala
  • Mali Zeus
    14.2k
    Takvih priča ima posvuda i u svim ligama. Ništa čudno.
  • SAS1987
    15k
    Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i švicarski napadač Josip Drmić novi su članovi Hajduka.bbb medimurje

Skoro sam srcani dobio jer sam na prvu pomislio da su ih potpisali i odmah se sjetio da mi imamo Krkija :grin:
  • xavier
    12.1k

"Najbolji i najvažniji" igrač Rijeke je profesionalac koji je plaćen za igranje tamo i sigurno na terenu ne slavi gol Hajduka. S tim nemam apsolutno nikakvog problema.

Isto tako, kako sam i napisao, naravno da ne možeš očekivati ni da svi klinci navijaju baš za klub u kojem igraju, to je sasvim logično...ali neka elementarna pristojnost nalaže da ne slaviš gol kojim klub u kojem i ti igraš gubi utakmicu.
  • Infinity
    16.6k
    Zabio je gol Hajduku, kao sto je Gavranovic zabijao nama. Igraci su za to placeni, da igraju za klub, da daju svoj maksimum, a ne da navijaju za njega, mada vjerujem da svakom igracu klub za koji igra priraste srcu do neke mjere.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Mali je imao instinktivnu reakciju, ništa strašno, a osobito ne tako strašno da ga se sad provlači po medijima i izmišljaju priče. Naravno, kako kaže @xavier nije primjereno i to je to. Gotova priča.
  • NORTE
    12.2k
    navedeni portal, pujbbb medimurje
    Neslužbeno glasilo NH-a, Torcide i Hajduka.
  • superhik
    11.3k
    Ajd da i oni imaju neki europski susret
  • NORTE
    12.2k

Fjumani direktno u glavu, bez okolišanja i pričanja lijepe priče.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Rijeka 50.000 kuna kazne i 1 utakmica bez gledatelja, Hajduk 20.000 kn kazne
    Dinamo 6k kazna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.