• deda
    34.1k
    Dakle tovarski gol za pobjedu njie trebao biti priznat jer je prethodio faul na igraču Rijeke
  • NORTE
    12.2k
    Dakle tovarski gol za pobjedu njie trebao biti priznat jer je prethodio faul na igraču Rijekededa
    Upravo tako.
    Nemojmo zaboravit da je najčitaniji portal imao kampanju protiv dinama nakon 2 čista penala na Rujevici.
    Livaji oprošten crveni i priznat im pobjednički gol nakon nesviranog faula za Rijeku.
  • bbb medimurje
    3.3k

Veli jucer strahonja za to da je bilo sve cisto
  • marcio amoroso
    37.5k
    Jos jedan zanimljiv detalj a da je bio na drugoj strani mislim da bi gorila drzava. Kod te zadnje akcije hajduka , dodavanje ljubicica prema mlakaruj je bio off-side , ali sudac nije sudio neko pokazao na korner iz kojeg pada gol, a i jos ktome sudac nije dao dozvolu da se vrati stoper galovic (inace bitna karika u skok igri) i primkau gol radi igraca manje u petercu na skoku....Ali

Evo još jednom za one koji su propustili.
  • Jaro
    7.7k
    A jbt, ko da sam na tovarskom portalu... toloo kmecanja radi tekme hajduk-rijeka...
  • Krizy
    46.5k
    Mi igramo austrijsku ligu pa nas se ne tiče što je već bilo dosta grešaka u korist Hajduka i što mediji kmeče na svaki penal protiv njih itd
  • marcio amoroso
    37.5k
    Mora se shvatiti da i to famozno kmečanje ili komentiranje donosi brojnost. Ljudi koji svakodnevno komentiraju događanja oko kluba kojeg vole osjete vikendom potrebu da ga podrže i na tribini. Oni koje boli briga za sve i ne dođu na tribinu.

Naravno da se ne trebamo pretvoriti u kmečavce, ali forum je tu da komentiramo događanja oko Dinama. Ove situacije u Rijeci direktno utječu na nas pa je meni osobno normalno da se diskutira o njima.
  • Jaro
    7.7k
    Ne znam,po meni, ako dinamo popusi naslov zbog dvojbenog gola na utakmici druga dva kluba, bogme nije ga ni zasluzio...
  • Carrasco
    4.3k
    Daj prestani komentirat kad ne shvaćaš poantu šta ljudi hoće reći.

btw. Meni je drago zbog ovakvog ishoda čisto da se pokaže taj veliki tovarski moral nakon uživanja u pobjedi gdje im je oprošten crveni i gdje im je priznat neregularni gol.
  • reziser
    6.9k
    bas me zanima odluka Alana Klakočera... pravilnici i propisnici su vrlo jasni....

alač s indexa: "Najbolji igrač Hajduka na Jadranskom derbiju imao je dva fenomenalna poteza. To su spomenuti gol i onesposobljavanje napadača iz publike koji je krenuo na njegove suigrače"

dok god će biti ovakvih novinara i veličanja grubog nesportskog ponasanja bit će i ovakvih slucajeva...
    za takav potez IGRAČA NEMA OPRAVDANJA! zaletit se 30 metara da nekog srusis...to nije tvoj posao! heroj ili zlocinac?
  • bbb medimurje
    3.3k
    "HNK Rijeka ovim putem demantira sramotne natpise na Dalmatinskom portalu (https://bit.ly/3DYgnoo) koji su na svojim stranicama u članku "RIJEČKA SRAMOTA SE NASTAVLJA: Suspendirali dječaka, obitelj doživljava prijetnje" iznijeli tvrdnje vezane uz HNK Rijeka koje nisu potkrijepili niti jednim dokazom u navedenom tekstu. Klub će ispitati koji su mogući pravni koraci u ovom slučaju, te će cijeli slučaj prijaviti Pravobraniteljici za djecu Republike Hrvatske."
  • bbb medimurje
    3.3k
    Ugasiti jednom zauvijek navedeni portal, puj
  • Markelo
    2.8k
    Dalmatinski portal je u razini srpskog Kurira i Informera. Teško smeće
  • Krizy
    46.5k
    Međusobne utakmice Dinama, Rijeke i Hajduka od "nove ere Rijeke", zadnjih 10 i pol sezona.
    lf8u474r97acpes7.jpg

Međusobne utakmice Dinama, Rijeke, Osijeka i Hajduka od "nove ere Osijeka", zadnjih 5 i pol sezona.
    ak83bl67zy4c9l5s.jpg

Međusobne utakmice Dinama, Rijeke, Osijeka, Hajduka i Gorice od "nove ere Gorice", zadnje 3 i pol sezone.
    lbpe9urc5xwdi75y.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.