• bbb medimurje
    3.3k
    "Tko se nesportski ponaša prema gledateljima riječima, pokretima, gestama ili na drugi način kaznit će se novčanom kaznom i zabranom igranja do pet utakmica ili zabranom obavljanja funkcija tri mjeseca", stoji u članku 52. disciplinskog pravilnika HNS-a.

1. livajino slavlje prema armadi nakon prvog gola koji je ponisten zbog zaleda
    2. livajino slavlje prema zapadu rujevice nakon pogotka na kraju prvog poluvremena
    3. livaja rusi huligana i udara ga

Po meni minimalno moze dobiti 3 utakmice kazne
  • bbb medimurje
    3.3k
    Isto mie zanimljivo tovarsko zgrazanje oko huligana a kad je na poljudu napadnut zebec to se podrzavalo i iz huligana se radilo heroja
    Da ne govorim kak bi se branilo takvo ponasanje huligana i naglasavanje toga da protivnicki sam to izaziva svojim provokacijama i gestama prema publici
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ono upadanje navijača u teren treba drakonski kazniti. Livaji utakmica ili dvije jer je dotrčao do navijača i udario, znači nije se branio.

Rijeka treba dobiti minimalno 3 utakmice bez gledatelja.
  • NORTE
    12.2k
    1. Livaja je inicijator nereda.
    2. Livaja je udario navijača i to ne u samoobrani.
    3. Rijeka mora biti kažnjena s bar 1 utakmicom bez publike.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Na kraju Livaja neće dobiti ništa, to su kao već rekli jer je njega sudac morao kazniti, a sudac to nije smatrao prekršajem.
  • bbb medimurje
    3.3k
    I opet gol hr pise o livaji kao junaku, niti slova o kazni
    Jedino index i vecernji za sad pisu nes o mogucoj kazni
    Uglavnom, po meni realno bi bilo 3 utakmice, a ak dobi vise od 1 krece opet drvlje i kamenje prema hnsu i jer je to namjerno taman da preskoci dinamo
    A covjek si sam kriv
  • db-izbjeglica
    15.9k
    gol.hr , općenito dnevnik.hr i cjelokupna nova tv su smećari kakvih nema, ne samo u praćenju HNL-a, nogometa i sporta općenito.

sad upaljen tv na njihovom dnevniku i ide izvještaj iz čilea, sa predsjedničkih izbora...

nekakav lik hrvatskog porijekla ušao u drugi krug, predstavljen je kao ljevičar, a to je rečeno u tonu divan, krasan, normalan, poželjan...

kandidat je predstavljen kao "tvrdokorni desničar" u tonu - zao, loš, odvratan, nepoželjan

što se tiče livaje, pravilnik je vrlo jasan, baš me zanima hoće li se hns pridržavati svojih pravila.
  • NORTE
    12.2k
    što se tiče livaje, pravilnik je vrlo jasan, baš me zanima hoće li se hns pridržavati svojih pravila.db-izbjeglica
    Bude to Kustić sredio, nema nikih problema. Mediji šute, vrijeme liječi sve. Tek očekujte ludilo tovarske novinarske mašinerije.
    Zamislite da je neki igrač dinama provocirao navijače na tribinama u derbiju u gostima, pozivao ih na obračun pa u trku napao navijača koji ga nije ni ugrozio.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    sve si rekao, treba samo čekati...
    nažalost, dinamo nema novinare da vrše pritisak...dinamovci se uglavnom bave čestitim poslovima. :sweat:
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    Šta kaže Strahonja za hajdukov penal?
  • Ali
    2.2k

Šta kaže Strahonja za hajdukov penal?

uobicajeno za Strahonju (nomen est omen) , on bi rado mirno juzno od tunela Sv.Rok ;)
    Da moramo gledat siru sliku, da nije bilo udaranja nego obuhvatanja i rusenja na pod... onak na prvu bih rekao da sad umjesto primjene pravila nogometne igre komentira borilacki sport i vrtu rusenja u judo borbama :)
    Jos jedan zanimljiv detalj a da je bio na drugoj strani mislim da bi gorila drzava. Kod te zadnje akcije hajduka , dodavanje ljubicica prema mlakaruj je bio off-side , ali sudac nije sudio neko pokazao na korner iz kojeg pada gol, a i jos ktome sudac nije dao dozvolu da se vrati stoper galovic (inace bitna karika u skok igri) i primkau gol radi igraca manje u petercu na skoku....
    Ali nikom nista, jer onaj tko drzi medije ima pravo na pobunu...
  • marcio amoroso
    37.5k
    Jos jedan zanimljiv detalj a da je bio na drugoj strani mislim da bi gorila drzava. Kod te zadnje akcije hajduka , dodavanje ljubicica prema mlakaruj je bio off-side , ali sudac nije sudio neko pokazao na korner iz kojeg pada gol,Ali

Gorila bi država od pravednika sa juga, a kvalitetno bi ih pratili i naši pravednici kojima se gade takvi bodovi.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    kad se samo sjetim famoznog krivo dosuđenog auta protiv gorice. :lol:
  • bbb medimurje
    3.3k
    "gol.hr , općenito dnevnik.hr i cjelokupna nova tv su smećari kakvih nema, ne samo u praćenju HNL-a, nogometa i sporta općenito."

I opet na njihovom sportu ni rijeci o mogucoj kazni za livaju, samo o kazni za rijeku
  • Mali Zeus
    14.2k
    U vezi reakcije Livaje, baš je jučer @Jaro pisao, to je bila instiktivna reakcija u trenutku kad se navijač našao tamo a osigranja nigdje i da je to neki naš napravio, u baš takvoj situaciji, rekli bi jebeno.
    Jedan lik iz osiguranja se pojavljuje 15 sekundi nakon što je navijač već u sukobu s igračima Hajduka. Naravno da je obično prva reakcija igrača da se maknu, ali to pod uvjetom da je osiguranje odmah iza lika koji utrčava na teren, a ovaj je jučer uredno prošetao preko cijelog terena.

S druge strane Livaja je slavljem gola pred Armadom prvi užario atmosferu, nepotrebno, kao što je i Torcida na poluvremenu bacala baklju na tribinu s riječkim navijačima.

Sve skupa jako naelektrizirana atmosfera.

Derbi s tovarima će biti vatren, oni se već nabrijavaju naravno iako prije toga imaju uvijek nezgodnu Istru. Naš najveći nedostatak pred taj derbi će biti ako Krznar i dalje bude na klupi. Možemo se smijati Dabardouskrsu al sad su opet poletili, čovjek očigledno zna nešto o treniranju, tako da bi moglo biti svašta, osobito ako Krki opet bude samo stajao uz teren i gledao u prazno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.