Spominje se Zidane koji i ako dođe, a on ne bi sad usred sezone, vjerojatno neće dugo ostati. Ten Hag je navodno jako zainteresiran, ali njega Ajax neće pustiti do ljeta. Rodgers? Ne znam što bih mislio. — xavier
Evo vam Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa..
Royale Union Saint-Gilloise je ove godine iz 2. ušao u 1. belgijsku ligu i nakon 14 kola vodeći je s 5 bodova prednosti pred Club Bruggeom, uz utakmicu više.
Danas je prebio Charleroi, 5. klub ljestvice koji je do danas imao samo 2 poraza u 13 utakmica, s 4-0.
(Prčkao sam, zapravo, po Genkovim utakmicama i naletim na ovaj, meni barem, fun fact s vodećom momčadi u Belgiji)
Premda većina nas jedva da je čula za ovaj klub, oni potkovaniji ili zaljubljeniji u povijest nogometa znat će da je ovo poviješću vrlo bogat i veliki belgijski klub, do 2. svjetskog rata ujedno i najuspješniji s čak 11 naslova!
Prije 5 dana je ovaj vitalni starac proslavio 124. rođendan, a možda će nekoga zanimati da je to klub iz Brisela..
Romantičarima je poznat po stadionu.. zvonilo mi je da je netko pisao o tome pa potražih i nađoh:
Igralo se na Stade Joseph Marien u Bruxellesu, jedan od najljlepših na kojem sam bio. Ali kužim što ih je zbunilo. Na vrhu je brijega, među kućama i stvarno se s ulice, na prvu, nikad ne bi reklo da je tu stadion. Pogotovo s obzirom da je s druge strane stadiona park. Ali unutra se u "zlatnim" godinama Uniona znalo natiskati i do 25.000 ljudi
— Mr Blue
Izgleda da zlatne godine nisu zauvijek nestale. :)
Meni je ovo baš baš zanimljivo, a vi kako vam drago.. :) — Neki tip sa Zapada
Union Saint-Gilloiseom uvjerljivo prvi u Belgiji sa 7 bodova više od Antwerpa i Bruggea, smatrao se za nekog tko prati nogomet, ali prvi put čujem za ovaj klub :lol: — Dudu
Za to nam iskustvo ne treba potegnuti do Brisela.. :wink: :blush: — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.