• Mali Zeus
    14.1k
    ↪Mali Zeus Ha cuj sad kad bude Igrao protiv Leicestera i Brendan Rodgersa ce bit EL RATICO posto je doticni napustio Celtic usred Sezone:lol:ZGBhoy

Puno je sličnosti između Gerrardove i Rodgersove priče. :)
  • Guinness
    2.2k
    Ha cuj sad kad bude Igrao protiv Leicestera i Brendan Rodgersa ce bit EL RATICO posto je doticni napustio Celtic usred Sezone:lolZGBhoy

Kakve su to glupe fore kod tih škota? Pa nije da su Rodgers, i sad Gerrard, prešli u najveće rivale pa da ih se tako pljuje. Pogotovo Gerrarda, preuzeo ih je dok su praktički bili nitko, a složio je respektabilnu ekipu od njih.
  • Jaro
    7.6k
    Skoti si briju da su Celtic i Rangers (koji uopce nije Rangers vec novi klub) iste one institucije kao nekad davno... jbg, lokalno je to oo. Vecini nas je Dinamo najveci na svijetu, al ipak i vecina nas ce sa zaljenjem, ali prihvatiti da naj igrac iki neki trener ode kad ga zove netko iz PL...
  • miro
    4.7k
    Menalo gol za Bosnu na asistenciju Gojaka
  • mniokl
    283
    Svim srcem uz Makedoniju.
  • Jaro
    7.6k
    uz malo srece mogu ove ruse dobit u dodatnim i proci...
  • Papastrumf
    12.8k

Trebaju dobiti 2 reprezentacije.
  • Jaro
    7.6k
    a fak, i to je promjenjeno...
    Prestar sam za sve te novotarije...
  • NORTE
    12k
    Jesam li ja nešto propustio pa je postalo normalno da mediji pišu nekakve gluposti o tome da Srbija može u finale WC-a u Katru, hahahaha. Sve je naravno moguće, ali pričamo o repki koja desetljećima nogometni 'drugoligaš'. Bila je to i Belgija donedavno, ali to je klasna razlika. Mislim, imaju talente, imaju par odličnih igrača u generaciji, ali ovakve najave davati...
  • Jaro
    7.6k
    Realno, svi koji nisu ispali, mogu u finale WCa, dakle i kanada je jos u igri za to...
    Medijska, a i dijelom navijacka opterecenost Srbijom mi nije jasna... Ovo cak nije vezano iskljucivo uz sport, redovito se prenose vijesti iz crne kronike, estrade, ekonomije...
    Ocito ima interesa za time jer znamo da se danas pise iskljucivo zbog klikova... osobno nisam ni jedan clanak ciji je naslov ukazivao na srpsku ogorcenost nekim ustastvom na tekmi hrv-rus otvorio, a bilo ih je 3 dana na svim portalima...
    Boli me kuki sta neki sumadinac misli o atmosferi i navijanju na utakmici hr repke.

Isto tako me zaboli sta pise na transparentu koji su delije okacile za vrijeme utakmice protiv radnickog iz nisa...
  • db-izbjeglica
    15.7k
    gledajte, nije lijepo generalizirati, ali mislim kad bi se napravilo istraživanje, mislim da bi srbi bili najgluplji narod u europi. nismo ni mi neka sreća, ali opet je to poprilično iznad.

generalno mijenje je takvo da su oni najbolji, najpametniji, najljepši, najsnažniji, imaju najveće k....e i slično. vidim da neki njihov trener izjavljuje da će do 2025. osvojiti svjetsko ili europsko prvenstvo, što je suludo.

nitko iz francuske, njemačke i španjolske ne može izjaviti takvo što jer je to vraški teško i odlučuju nijanse. francuska igra finale EP, nakon toga osvoji SP (trofej nakon 18 godina) i na sljedećem euru, kao apsolutni favoriti, ispadnu u 1/8 finala od švicarske.

italija nije išla na SP 2018, osvoje naredno EP (trofej nakon 15 godina) i sad opet nisu sigurni da će na svjetsko jer moraju u poprilično opasne dodatne kvalifikacije koje će proći svega 3 reprezentacije.

jedna njemačka osvoji euro 1996, stalno igra polufinala, finala i na trofej čekaju do SP 2014, znači 18 godina...

međutim srbi....koji nikad nisu prošli u KO utakmici na velikom natjecanju, nisu je ni igrali preko 20 godina ... oni će dogodine napraviti rusvaj. najbolje od svega, možda ga i naprave, zašto ne, događala su se i veća iznenađenja, al daj ono šuti, poklopi se ušima, pripremaj se i radi bez velikih najava jer je ipak puno vjerojatnije da neće napraviti veliki rezultat.
  • Blue98
    734

Imamo nešto slično na jugu države
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Imamo nešto slično na jugu državeBlue98

slažem se, sličnost jednostavno ne možemo negirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.