• Navijač Dinama
    13k
    Igru na stranu.. no ono što me jako zaintigriralo su one glupe šatro zastave tipa "sinovi nešta nesta" "mi hrvati" i sve one od početka istok, pa do negdje teske sredine-kraja tribine. Nisam veliki domoljub,daleko od toga, ne dičim se time jer zašto bi, više sam mozda neka vrsta razmazenog nacionalistickog derišta, ali i to na stranu sada, ali nisam ni neko tko voli govorit drugima koliko su isti domoljubi i koliko zaista cijene i vole repku i samu Hrvatsku državu.

Ali ona napaćena grupa bjednika, čije se domoljublje kupuje plaćenim kartama od nogometnog saveza je BOLEST. Ajde bili su oni "uvijek vijerni(bijedni) i slični plaćenici i pro Šuker-Mamoć ekipa. Al ovo je u kanalu, da više ne moze biti.

I to samo radi čega? Nekog jebenog mira na tribinama ili čega već. Krs i kanal.

Izvinite na postu još jednom, ako se neko uvrijedio, al morao sam napisat i izbacit to iz sebe, bilo je jače od mene.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Istina sve, te službene navijačke grupe, koliko ih već ima su sve preuzele, kao da ih je većina na tribinama. I ajd da je to neka udruga kao ona od engleskih navijača nego su ovi direktno na sisi Saveza i uvijek neka ekipa to vodi koju nitko iskusan s tribina ne pozna.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Prvi gol nebi krivio livakovića. Lopta je išla preko svih naših i tamo gdje je došla , naših nema. A nije da je išla po liniji 5m već je dolazila na 5m i nije uvijek ni pametno izaći na 6-7 m da bi ju izbokdao. A treba nekad i obrana očistiti nešto.drugi je sjebo jer nije više izašao i skroz mu u šut ušao kad već mali bavarac nije htio
  • miro
    10.2k
    Koliko god svi pričali i hvalili Stanišića, on po meni još nije ni za prvih 25 a kamoli za prvih 11. To ne znači da ga hejtam, samo želim reć da nije Supermen kakvim su ga već proglasili.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Koliko god svi pričali i hvalili Stanišića, on po meni još nije ni za prvih 25 a kamoli za prvih 11. To ne znači da ga hejtam, samo želim reć da nije Supermen kakvim su ga već proglasili. — miro

Ma nije superman nego je bilo ono klasično kako može u jednog Bayerna igrati, a ne može za repku.
  • db-izbjeglica
    22.4k
    Pa odigrao je mali solidno. Imao je čak i naprijed dva dobra centaršuta, koje pašalić i kramarić nisu pretvorili u golove, a mogli su.
  • xavier
    12.1k
    Pa ni ne mora biti superman, ali radi se o poziciji gdje nam jednostavno kronično nedostaje kvalitete. Ako imaš poziciju gdje ti je prvotimac Juranović, onda je logično nadati se da kroz kraće vrijeme možeš dobiti više od prvotimca Bayerna.
  • db-izbjeglica
    22.4k
    Nadamo se samo da neće biti šutnut i zaboravljen u bayernu, čak i ako tamo ne uspije i ode u neki leverkusen, frankfurt, hoffenheim...i tamo se u stali...Puna šaka brade!
  • Pop corn
    8.9k
    ima tko cijeli taj tekst sa linka? Potrošio sve članke ovaj mjesec
  • Pop corn
    8.9k
    Stanisic je kriv po meni za oba gola. Ali to se možda i mora istrpiti kod mlađih da stasaju. Kak se malo i Gvardiola istrpilo i sad je top.
  • Mali Zeus
    22.2k
    I ja sam, taman na ovom. :D
  • Dudu
    3.7k
    Informatički pro tip:

Kad potrošite besplatne članke na nekoj stranici, otvorite anonimnu karticu, kopirajte i zalijepite link, pa pročitate. Nema na čemu :nerd:
  • Nema zaleđa Mikića
    3.8k
    Šimić 2 gola. Šteta što njega nismo uspjeli dovesti.
  • Dudu
    3.7k
    Šimić ozbiljno rešeta mreže, mislim da je već iznad 10 golova ove sezone, ako ovako nastavi, eto ga iduće godine u A reprezentaciji
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Jel ima neko link ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.