• Aggro
    722
    Buraz kaj bi ti da se u tri mjeseca reši sve kaj se nije rješavalo desetljećima. Pa daj budite realni u pm... Mijenjaj ga na izborima i bok. Čemu jadikovanje sad u nasciturus fazi mandata... Kaj bu nacrtal 10 kilometara vodovoda u tri dana? To se rasi na Dalekom Istoku s radnicima iz Kine ili radnim imigrantima, koje onda opet isti ko ti ne žele... U ovoj zemlji ne postoji brza solucija jer smo ju izgubili onog trena kad smo partijskom preporodu davali mandate, i još ih dajemo. Nama je solucija trenutno vanjska pomoć ili dugotrajno krpanje. To je realnost. I moš ga jebat!
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Nitko to ni ne očekuje, ali 3 mjeseca su dovoljna za nekakve vatrogasne mjere, koje nisu napravljene. Jedino što se vidi je maksimalni izostanak bilo kakve kritike u mainstream medijima, jer politička opcija odgovara njihovoj agendi.

Mjesta za kritiku uvijek ima...
  • Mali Zeus
    18.8k
    Stavite na stranu medije i recite mi koje su to vatrogasne mjere do sad mogle biti napravljene i gdje?

Uostalom očito čitate krive medije. Ja kad ne vidim da mi nešto kaj čitam ne paše ne čitam to uopće. Tipa index, jutarnji, večernji. :)
  • masacusec
    5.9k
    Preduboko smo mi u govnima da bismo sada plivali u bistroj vodi...
  • Neki tip
    21.3k
    ne čitam to uopće. Tipa index, jutarnji, večernji. :)Mali Zeus

Jebate, di se ti informiraš... na H-Alteru, Novostima? :snicker:
  • db-izbjeglica
    17.9k
    jeste primjetili bilo kakav napredak u odvozu otpada? kontejneri su puni smeća jednako kao i prije izbora!

zelene površine uz pojedine prometnice, primjerice uz slavonsku - ja ne pamtim kad je to ovako bijedno izgledalo i bilo zaraslo u travu. frekventnost košenja se smanjila barem za duplo.

komunalni izbori, ne?
  • Mali Zeus
    18.8k
    Jebate, di se ti informiraš... na H-Alteru, Novostima? :snicker:Neki tip sa Zapada

Ovaaaaj. Ne.
    Kako si to zaključio. :grin:
  • Neki tip
    21.3k
    ma zajebavam se.. u smislu "pa kaj ti ostaje"..
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪Mali Zeus ma zajebavam se.. u smislu "pa kaj ti ostaje"..Neki tip sa Zapada

Direktno, Kamenjar.. :grin:

Mislim ni njih ne čitam, ali postoji izbor to hoću reći.
  • Aggro
    722
    ja se sjećam zastava kad je to sve fino izgledalo, i fontana!
  • Mali Zeus
    18.8k
    Zastave su još tu. :heart:
  • Aggro
    722
    Neka nama zastava. Jebeni Tomašević, nagrdil je Zagreb u tri mjeseca sa smećem, vodovodom i neobuzdanim zelenilom!
  • db-izbjeglica
    17.9k
    to nitko nije rekao!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.