• db-izbjeglica
    22.6k
    Što se više nabriju, to im slijedi jači šamar.

Za vikend će popušiti od lokomotive! :halo:
  • Keyser Soze
    21.3k
    Smirite se ljudi... Oni da dovedu Messia i Ronalda ne bi uzeli titulu jer imaju kompleks zadnjih 15 godina, prije ce Osijek ili Rijeka uzet nego ova nakupina propalih igrača.
  • Eduardo
    31k
    imaju kompleks zadnjih 15 godina, prije ce Osijek ili Rijeka uzet nego ova nakupina propalih igrača. — namodi grebza

Meni je baš žao tog odgođenog derbija. Živo me zanima kako bi ta utakmica završila, posebice s obzirom na činjenicu da su na Poljudu ove sezone već pukli i od Osijeka i od Rijeke. Još da smo ih i mi spustili bio bi to opak udarac na psihu igrača kad te doma u tako kratkom vremenu tuku tri glavna rivala u borbi za titulu.

Sad, koliko su ti igrači propali ili ne - ne znam, vrijeme će pokazati. Ali, s ove pozicije čini mi se da dugo, dugo nisu tržili ovako kvalitetno. Naravno, od nekih je više manje ostalo samo ime dok neki zaista imaju dosta toga za reći.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Njihov najjači adut trenutno je nažalost Damir Krznar.
  • LovroZG
    1.3k
    Meni je baš žao tog odgođenog derbija. Živo me zanima kako bi ta utakmica završila, posebice s obzirom na činjenicu da su na Poljudu ove sezone već pukli i od Osijeka i od Rijeke. — Eduardo

I još se potrefilo da im zbog ozljede i kartona ne bi igrali Lovrencsics i Krovinović.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Meni zapravo nije jasno zašto je utakmica odgođena, ajd da je trebala biti prije West Hama, već poslije. Koja je poanta?
  • puxigadjurdja
    3.4k
    Poanta je da se dokazalo još jednom kako je Krki krle potpuno nekompetentan voditi Dinamo
  • Carrasco
    7.3k
    "Uspjeli smo iskoristiti ovaj period od West Hama do danas za punjenje baterija, pogotovo igrača koji su nastupili na Euru i poslije još imali obveze tijekom reprezentativne stanke."
  • marcio amoroso
    54.3k
    Energije nam je definitivno falilo. To se vidjelo iz aviona. Ako u Belgiji budemo na energetskom maksimumu možemo se nečemu nadati.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Pa igrači koji su došli s eura su mu van forme već 3 mjeseca, sigurno ih u ta tri dana krznar neće preporoditi. Prije će biti još gori...jer čovjek nije popravio nijedan segment igre u odnosu na dan kad je preuzeo funkciju glavnog trenera, čak štoviše - sve je lošije.
  • vjeko1701
    30.3k
    A ne znam, bojim se da bi po trenutnom stanju bio sretan da 6 bodovba protiv Rapida i možda još kojim remijem. Pisao sam da bude kad tad došla lošija sezona i bojim se da je to ova. Možda samo tri sezone izvanrednih rezultata nije dosta da razbilje desetljeća europskih šamara pa odtud pesimizam.
  • NORTE
    27.8k
    I još se potrefilo da im zbog ozljede i kartona ne bi igrali Lovrencsics i Krovinović. — LovroZG
    Činjenica je da se Hajduk sada pojačao. Oba igrača su im za prvih 11, dok istovremeno sva 3 konkurenta ne briljiraju. Krznar je odgodio derbi, a ja se nadam da ga neće ni dočekat na klupi.
  • deda
    48.5k
    Meni je drago zbog Hajd. U. K.a
  • Olmic
    6.1k
    Ja stvarno ne znam šta dramite oko Hajduka. Niti su nešto jači sa Subom i Melnjakom, a i s tim svim pojačanjina Dinamo je na svakoj poziciji jači...

Svake godine isto euforija i onda prizemljenje od Slavena i Istre, smjena trenera i doviđenja...ne vidim način kako nas može ugrozit Hajduk, Osijek, eventualno Rijeka, ali oni igraju toplo hladno...

Od Melnjaka radite Alabu, od Katića Van Dijka, mađar je Dani Alves, Krovinović Modrić, a Livaja Messi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet