Kad pomislim da sam lud, slijep, da nešto ne vidim dobro ili ne razumijem, tad me nešto životnog iskustva (pod)sjeti da razmjerno suvislo mislim i shvaćam pa onda obično provjerim s drugima jesam li zbilja puk'o k'o kokica ili sam naprosto katkad na brodu luđaka pa ne znam tko je tko.
Dakle..
Slušam jutros Laganini i voditeljica/komentatorica vijesti "pojašnjava" kako je "možda zakonito", ali duboko nemoralno uskraćivati nekome njegov identitet i nagovarati ga da se izjasni pripadnikom većine. Svatko se ima pravo, veli, osjećati i izjasniti kako želi.
Osim, valjda, ako ja tu njezinu logiku dobro razumijem, onih koji se osjećaju političkim Hrvatima, ali eto i pravoslavcima.
Istovremeno, očito nema ništa protiv nagovaranja.. pardon, ohrabrivanja i osnaživanja, da se izjasniš na drugi način.
Ne znam bolujemo li kao narod kolektivno od shizofrenije ili samo licemjerja ili sam ja, da se vratim na početak, "slijep" i ne vidim dobro? — Neki tip sa Zapada
Inače, jeste primijetili kako se po društvenim mrežama počelo pojavljivati upozorenje da neki sadržaj nije istinit.... Jbno suludo, svijet počinje ličiti na stvari koje smo do sada mogli pogledati u suludim SF filmovima i serijama ili čitati u knjigama takve tematikd. Pazite, određen broj ljudi upozorava ostatak populacije što je istinito, a što ne. Ne daj bože da ljudi sami nešto zaključe. To je doslovno gore od cenzure! — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.