• Carrasco
    7.3k
    Pa mogao je staviti Perišića na desno, a Oršića na lijevo krilo.
  • Navijač Dinama
    13k
    al ček, jel bolji u ovim utakmicama, jel imao bolju sezonu? Nije. Ide mi na k...te stare slave i tko je šta je dao. Po tome uvijek treba dat Vidi i Lovrenu šansu nego Gvardiolu, Caletu Caru,Pogrančiću ili nekom četvrtom koji su bolji.

Po tome, u Njemackoj se zove i stavlja u prvu Gotze jer eto ,donio je svojim golom titulu SP2014. Naravno da ne. To samo ima kod našeg tupavog balkanskog mentaliteta, stare slave, zasluge i slična šatromanija.
  • LovroZG
    1.3k
    SN najavljuje: Ivušić-Gvardiol,Vida,Lovren,Melnjak-Brozović,Kovačić-Perišić,Kramarić,Pašalić-Livaja — Navijač Dinama

Jesi ti idioti stvarno najavili Melnjaka koji uopće nije pozvan?
  • SAS1987
    20.9k
    Dalić navodno poslao prosvjednu notu jer za Sloveniju igra Šeško umjesto Mlakara :lol:

Prije par mjeseci me netko ovdje pitao za Šeška i skoro pa nitko nije znao za njega kod nas a danas je u prvi ekipi Salzburga :smile:
  • Navijač Dinama
    13k
    moja greška..
    Uremović je bio najavit.
    vxjv8mcb0x9lmpkg.jpg
  • marcio amoroso
    54.3k

Realno je Orša užas cijelu sezonu. Ne miješaj kruške i jabuke i pusti Goetzea i te fore.
  • Navijač Dinama
    13k
    znači kad nemamo argumentata onda "pusti fore", a primjer je više nego dobar naveden, i to ne fora, nego primjer.

Ovo stara slava i dao repki je slično kad se napaljeni Mamićevci uhvate da nemaju argumenta pa reknu " i ti da si njegovom mjestu krao bi ili da nije njega ne bi Dinama bilo".
  • Navijač Dinama
    13k
    Orša užas cijelu sezonu — marcio amoroso

Ali je prošlu tekmu bio najbolji, Perisic je protiv Rusa uz Pašalica i Kramarica bio daleko najlošiji.
  • marcio amoroso
    54.3k

Vidi. Zaboli me ona stvar i za Vidu, i za Lovrena i za Goetzea i za ostale koje si nabrojao. Perišić i Oršić su nama bili tema. Orša je užasno ušao u sezonu i ne može pogoditi more iz čamca. Protiv Slovačke je odigrao bar meni dobro i zaslužio je minute danas, ali zazivati Oršića prije Perišića je meni bzvz.

Perišić je zadnji na kojeg bi navijači Hrvatske trebali biti srditi i zadnji kojeg bi se trebalo dovoditi u pitanje.
  • Eduardo
    30.9k
    JBT ljudi Ivušića cijelo vrijeme nazivaju otkrićem, a čovjek već 2 sezone brani vrhunski. Odavno je već trebao biti u reprezentaciji.
  • Navijač Dinama
    13k
    Vidi. Zaboli me ona stvar i za Vidu, i za Lovrena i za Goetzea i za ostale koje si nabrojao. Perišić i Oršić su nama bili tema. Orša je užasno ušao u sezonu i ne može pogoditi more iz čamca. Protiv Slovačke je odigrao bar meni dobro i zaslužio je minute danas, ali zazivati Oršića prije Perišića je meni bzvz. — marcio amoroso

Oke, stavimo ih na stranu, upravu si za to.

Perišić je zadnji na kojeg bi navijači Hrvatske trebali biti srditi i zadnji kojeg bi se trebalo dovoditi u pitanje. — marcio amoroso

Ne srdim se ja na njega, bio je naš pa možda i najbolji igrač na Euru, i vidjelo se koliko je falio protiv Španije. Ali i Ivušic je imao odličnu prošlu tekmu pa je opet radi toga dobio mjesto prije Livia koji je prvotimac standardni i ujedno spreman za ovu tekmu. Osobno, nisam zadovoljan da Perisic započne ovu utakmicu, umjesto Oršića koji je bio najbolji prošlu tekmu(i to svi kažu), ali eto.

Isto tako nisam sretan i Livajom kojeg smatram precijenjenim(od dolaska u hajduk) i Pašalićem, jer smatram da je i Majer a tek Ivanusec mogao na to mjesto, ali nisam izbornik, i ne mogu birat postave i tko će i što igrat, mogu negodovat, i to je to. :victory:
  • marcio amoroso
    54.3k

Jbg. Realno ima previše izbornika i čovjek nikada ne može ugoditi svima,
    Mene Livaja bode u oči i nema šanse da je bolji igrač od Majera, Ivanušeca, Petka ili Krame na toj poziciji.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Sramota kak malo ljudi
  • SAS1987
    20.9k
    Ima tko neki kvalitetan stream?
  • Eduardo
    30.9k
    Kako volim vidjeti ovaj dres. Milina :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.